CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Pál Éva visszatér a zenei pályára a csepeli paci munka után

2019. június 10. 02:34 - csú

pal_eva_neoton_a_piacon_-2018-08-08-bors_3.pngVisszatér a zenei pályára Pál Éva, a Neoton együttes egykori tagja, aki az utóbbi időben a csepeli piacon dolgozott egy élelmiszerüzletben

Újra az éneklésre koncentrál Pál Éva, miután már az egészségét is kockáztatta a nehéz munkával a csepeli piacon. Mint azt a Blikk is megírta, a Neoton Família egykori énekesnője eladói állást vállalt, miután súlyos anyagi gondjai támadtak: majdnem az utcára került a svájcifrankhitel-csapda miatt. Az énekesnő elárulta: azóta kilépett eladói állásából, jóllehet még nem lábalt ki teljesen pénzügyi nehézségeiből.

pal_eva_vlt_neotonos_egykori_tanitvanyaval.PNGPál Éva a TV2 Mokka című műsorában vendégeskedett a tanítványával, Jeckel Nikolettával, akit gyerekkora óta ismer, és akivel egyébként a boltban is együtt dolgoztak. Közösen lépnek fel.

„Niki állandóan énekel. Gyönyörű hangja van. Én már 20 évvel ezelőtt is, amikor foglalkoztam vele, azt mondtam, egy csiszolatlan gyémánt van a torkában. Csak akkor megszakadt a kapcsolat, mindenki ment a maga útján. Az üzletben találkoztunk újra, ahol Niki állandóan énekel. Partikon, magánpartikon, születésnapokon voltunk már eddig is [énekelni]. Arra állítottunk össze műsorokat” – mondta Pál Éva, akinek a fellépések biztosítják az anyagi biztonságot. Azt mondja, jó érzés, hogy újra énekelhet.

Forrás: (femcafe)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3414884294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása