CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli ellenzéki politikusok miként készülnek az önkormányzati választásra?

2019. augusztus 10. 05:55 - csú

Rég nem látott csúcsforgalom volt tegnap Csepelen az ellenzéki politikusok körében. A fenti hírcsokor csupán ízelítő a felfokozott érdeklődést tükröző cikkekből. A közelgő október 13-i önkormányzati választásra készülve többen fejtették ki véleményüket egy nap alatt mint máskor több év alatt. A mondandó változatos volt. Csepel jövője épp úgy szóba került mint a jövő formálására, a kerület vezetésére aspiráló személyek, ellenzéki politikusok bemutatása, bemutatkozása. Az akciót reakció,  Fidesz-politikus reagálása követte, ami

szintén nem maradt válasz nélkül.

Az alaphangot péntek délelőtt a volt Áruház téren, a mai Görgei téren Karácsony Gergely,  az előválasztásokon győztes főpolgármester-jelölt  adta meg. "A csepelieknek nem látványberuházásokra, hanem a hétköznapjaikat segítő fejlesztésekre van szükségük" – mondta  többek között azon a sajtótájékoztatón, amelyen bemutatták a XXI. kerület ellenzéki polgármesterjelöltjét, Erdősi Évát.

A csepelieknek nem „a lopakodó olimpia épületeire” és birkózócsarnokra, hanem újabb zöldfelületekre és a mindennapi életet segítő fejlesztésekre van szükségük. „Nem Németh Szilárdokra, hanem a helyi közösséget szolgáló vezetőkre van szükség” – jelentette ki Karácsony Gergely.

Azt mondta, az önkormányzati választás nemcsak a Fidesz és az ellenzéki pártok versenye, hanem arról szól, hogy a várost „közösen visszaszerezzük”.

Erdősi Éva arról beszélt, hogy minden csepeli polgármestere szeretne lenni, és az ott élőknek elegük van abból, hogy mindig azt mondják, Csepel a főváros legszegényebb kerülete. Ezen mindenképpen változtatni kell – hangoztatta.

Erdősi Éva is azt hangsúlyozta, hogy az emberek problémáival kell foglalkozni, a mindennapi életüket javító intézkedésekre van szükség.

Mindent megtesznek azért, hogy a XXI. kerület a 21. századba léphessen – jelentette ki.

A délelőtti sajtótájékoztatóról, annak előzményeiről, hátteréről, az ellenzéki összefogás akadályiról, az indulatos vitákról  a csepeli MSZP-hez közelálló 21ora.hu nevű kerületi hírblog a következő cikkeiben számolt be:

- Karácsony Gergely hivatalosan is bemutatta Erdősi Évát, Csepel ellenzéki polgármesterjelöltjét

- Erdősi Éva: „minden csepeli polgármestere szeretnék lenni”

- Az MSZP reagál a Momentum részleges kiszállására

-Németh Szilárd is reagált Erdősi Éva hivatalos bemutatkozására

A kerületi ellenzéki összefogás állapotáról, a gátló tényezőkről és a megoldás lehetőségeiről dr. Szabó Szabolcs, Csepel és Soroksár független országgyűlési képviselője is elmondta, leírta véleményét, egyúttal felajánlotta közvetítő szerepét a vitás kérdések rendezéséhez. A kerületi MSZP egyelőre indulatosan beszél Szabó Szabolcsról és Takács Mónikáról is, az ellenzék korábbi polgármester-jelöltjéről.

anzago

 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9215003238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2019.08.10. 07:41:27

Az ellenzéki egyeztetésből nem a Momentum szállt ki, hanem a csepeli MSZP!

Senki sem mondta Szenteczky Jánosnak, hogy egy éve Takács Mónikát jelölje közös polgármesterjelöltnek! Ő döntötte el, Takács Mónika elvállalta, aki ezzel nemtelen támadásoknak tette ki magát! A télen még Bangóné Borbély Ildikó is puszilgatta, most meg már Erdősi Évát puszilgatja!

Szégyenletes amit tettek! Szíveskedjenek megnézni a csepeli MSZP Facebook-oldalát, nagyon sokan egyetértenek velem! Itt nem Takács Mónikával van baj, hanem egyesek mérhetetlen hatalomvágyával és revansvágyával!

Vesztés esetén nem én leszek az egyetlen, aki elvárja majd a felelősöktől, hogy távozzanak Csepelről! Fizikailag is! Mindenki politizáljon a lakóhelyén! Csepel a csepelieké!

Tarjányi László 2019.08.10. 23:30:38

Ennél többet is megtudhatnánk a polgármesterjelöltről? Meg az iskolai végzettségéről?

Erdősi Évának hívnak.
Pécsen születtem, ott is éltem 2002-ig, azóta Budapesten élek.
1984-től 2010-ig dolgoztam különböző pénzügyi intézményekben, MNB-ben, kereskedelmi bankban, Takarékszövetkezetnél, pénzügyi vállalkozásnál. Szakértelmem ezen 26 év tudása.
Végig jártam a szamárlétrát. Ügyviteli alkalmazottól eljutottam a vezérigazgatói szintre.

A konzultációs díj:
első óra 25.000,-Ft , majd ezt követően 30 percenként 10.000,-Ft. www.erdosieva.hu/
süti beállítások módosítása