CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mi zajlik a csepeliek feje felett?

2019. augusztus 11. 05:34 - csú

repulogepzaj.PNGA Csepelen élő ember,  ha nyáron nyitott ablaknál alszik, akkor arra ébred a hajnali, reggeli órákban, hogy  szinte percenként  dübörögnek a repülőgépek

Tarlós István is kampányol! Sajnos, átragadt rá a fideszes módi! Könnyen mond olyanokat, amik a valósággal nincsenek köszönő viszonyba sem.

Nemrég  arról beszélt, hogy milyen eredményes, hogy megtiltották a repülőgépek éjszakai le- és felszállásait Ferihegyen. 2010-ben Németh Szilárd azzal kampányolt, hogy megválasztása esetén megszüntetik a Ferihegyről felszálló gépeknek Csepel feletti éjszakai repkedését. (Ez akkor is marhaság volt, mert a fel- és leszállásokat nem politikai elhatározások, hanem szakmai, biztonsági előírások szabályozzák.-még.) 

Két ember, két ígéret! Persze, hogy Németh nyerte a nagyot mondási viadalt! 

Ezek a kampányígéretek nem csökkentették, hanem növelték a

gondokat Csepelen. Mivel éjszaka - elvileg - nem szállhatnak le és fel a gépek, ezért a fel- és leszállás hajnalra tolódik.

A Csepelen lakó ember, ezért ha nyitott ablaknál alszik, akkor arra ébred a hajnali, reggeli órákban, hogy egymás után pár perces követési távon, a feje felett dübörögnek a repülőgépek. A főszezon napi 50.000 emberét el- és ideszállítani másként nem lehet.

Nekünk kell hideg fejjel végiggondolnunk, hogy nem is annyira a repülők közlekedésével, hanem a politikusok hozzá nem értő beavatkozásával van probléma! 

A két fideszes „segítsége” jól betett nekünk! Jobban jártunk volna, ha nem ígérnének semmit, nem avatkoznak bele a reptéri irányítás ügyeibe, és hagyják, hogy a szakmai elvek válhassanak gyakorlattá. Így azonban látnunk, hallanunk kell, hogy amit ők ígérnek, azt mi nagyon megszívjuk!

Forrás: HORVÁTH GYULA Facebook oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5714994120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása