CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Lesz magyar golfáramlat

2019. augusztus 14. 02:55 - csú

meszaros_lorinc_fujtat_3.PNGEzt azért már Mészáros Lőrinc sem gondolta volna...

Arra kérem önöket, csukják be a szemüket, vegyenek egy mély lélegzetet, és képzeljék el, amint Mészáros Lőrinc egy füves pályán menő szerelésben, térd alatti buggyos kockás szövetnadrágban, fehér kesztyűben éppen golfozik. Mondjuk, egy hatalmas lökéssel épp begurítja a labdát az egyik lyukba. Sikerült elképzelni? Ugye nem is olyan könnyű? Kíváncsi vagyok, hogy nevetnek vagy bosszankodnak a kép láttán.

A most éppen vasúti innovációs vagy precíziós növénytermesztési gyakornoki programot indító nemzeti gázszerelő, nem mellesleg az ország második leggazdagabb embere ugyanis megint új üzletágba vágja a fejszéjét: golfban is utazik majd. Persze mit csodálkozom, hisz megvette már a fél Balatont, üdülőket, hatalmas földeket, bankot, erőművet, komplett

sajtóbirodalmat, fociklubot, és ki tudja, mit még. Maga sincs tisztában vele. De golf eddig nem volt.

Bár ezt a legnagyobb taglétszámú golfklubot már tavasszal megvette, amely, tegyük hozzá, stratégiai fontosságú helyszínen, Orbánék hatvanpusztai majorsága és Mészáros birtokai mellett Alcsútdobozon van, az igazi golfélet láthatóan csak most kezdődik. A pályákat ugyanis Orbán Viktor édesapja, Orbán Győző vásárolta meg, Mészáros Lőrinc golfklubja pedig tőle bérli azokat.

Lassan már fel sem tűnik egy-egy ilyen, nyilván milliárdos biznisz, legfeljebb rövidhír. Ahogy az sem viszi már át az ingerküszöböt, hogy a miniszterelnök apja is érintett, igaz, miért ne fektetne be, nyilván ő is profi golfos.

Ahogy talán Mészáros Lőrinc is az szeretne az lenni. És ehhez ugyan a legmenőbb felszerelést meg tudja venni, golfosnak valahogy mégis születni kell.

Na szóval ha még nem csukták be a szemüket, kérem, most már tényleg tegyék meg. Képzeljék el őt, a mi egyetlen és megismételhetetlen nemzeti gázszerelőnket, aki arisztokratikus léptekkel a golfmeccs után beül a golfautóba, laza mozdulattal a hátsó ülésre dobja a golftáskáját, majd elégedetten távozik. Ugye nem könnyű? Pedig itt tartunk.

Lampé Ágnes (Klubrádió)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1914992780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tarjányi László 2019.08.14. 06:57:35

"A pályákat ugyanis Orbán Viktor édesapja, Orbán Győző vásárolta meg, Mészáros Lőrinc golfklubja pedig tőle bérli azokat."

S mi van ha Orbán Győző nem csak az Orbán fiúk apja! Mindig eltűnődöm ha Mészáros Lőrinc Wikipédia adatlapját olvasom! "Szülei: Szabó Margit." Ennyi! Csak volt apja?!
süti beállítások módosítása