CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kérjük, hozzon magával kötszert az orvosi ügyeletre!

2019. szeptember 16. 02:43 - csú

kotszer_hozzon_magaval_kotszert.jpgKifüggesztettek egy papírt a mezőkövesdi orvosi ügyeletre, amin azt kérik a sebkötözésre érkező betegektől, hogy hozzanak magukkal kötszert.

Az RTL Klubnak az orvosi ügyelet vezetője elmondta, nem ők tették ki a papírt, nem tudják, ki volt, se pecsét, se aláírás nincs rajta, így hivatalosnak sem tekinthető.

Azt viszont elismerte, hogy a sebkötözésre visszajáró pácienseket meg szokták kérni, hozzanak magukkal kötszert. Ha valaki

nem tudja ezt megoldani, annak biztosítanak.

Ugyanilyen jól járnak azok a turisták is, akik a magyar tenger partján szeretnének balatoni halat fogyasztani. Mióta az agrárminisztérium betiltotta ott a halászatot, azóta hiába hiánycikk a balatoni hal a konyhákon, bárki akaszthat magának „törvényesen” pecabottal, akár süllőt is. El fogják neki készíteni a konyhán, nyilatkozták.

Hála a NER-nek, megfiatalított, hiszen újra beindult a „csináld magad!” mozgalom.

pá-ti- (es.hu)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5315063648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása