CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Valami bűzlik Csepelen! Mit és kiket hozott össze az önkormányzat?

2019. október 08. 05:43 - csú

kerdojelerdo.jpegCsepeli városgazdák ingatlanbiznészéről cikkezet a HVG. Erre hívta fel a figyelmet a 21ora.hu című csepeli híroldal. A HVG azt írja, hogy több neves közéleti ember is benne van az ingatlanforgalmazásra alapított cégben, a befektetőket pedig “elsősorban a csepeli fideszes önkormányzat hozta össze”.

“Csepeli városgazdák ingatlanüzlete” – ezzel a címmel hozza a hírt a HVG, aminek a lényege, hogy OLEA IMMO néven alakult meg nemrég egy ingatlanforgalmazásra szakosodott Kft. A társaság tagjairól a lap úgy tudja, többen a csepeli önkormányzatnál töltöttek be tanácsadói vagy cégvezetői pozíciót az elmúlt években.

Például az a Scheuer Gyula, aki 2010 és 2014 között a XXI. kerületi és a XVIII. kerületi fideszes városvezetést is ellátta tanácsokkal, jelenleg amúgy az ELTE kancellárja. De csepeli önkormányzati cégeknél volt vezető az új cég másik tulajdonosa, Süle László, valamint

az OLEA IMMO ügyvezetője, Szlávik László is – írja a HVG.

Forrás: HVG.hu és 21ora.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5615164034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása