CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Németh Szilárdot fúrja Bende Balázs?

2020. május 13. 05:34 - csú

nemeth_szilard_es_bende_balazs_mtv-kulpol.pngVeszélyben van Németh Szilárd renoméja. A Csepelről többszörösen kiszavazott politikust a rezsicsökkentés demagógiája repítette a politika felső régióiba. Az igazi helyét azonban akkor találta meg, amikor bebizonyította, hogy ő nem más mint a párt ökle. Nem akármilyen ökle, hanem vasökle. És ha kell, akkor a párt  bulldogja is 

Akire Orbán rámutatott, azt Németh Szilárd lelkesen csépelte és mint egy bulldog, úgy marcangolta a nyilvánosság előtt.

Ha dolgát elvégezte, akkor gazdája lábához heveredve várta a simogatást, a becézést és az újabb harapni valót. Így ment és megy ez már hat éve, Németh 2014-es választási fiaskója óta, ami megismétlődött 2018-ban is. Mind nagyobb hangra és egyre több bulldogi harapásra van szüksége, hogy feledtetni tudja a kétszeres kudarcot. Németh eddig hűségesen és jól teljesítette a rá kiosztott, hozzá méltó szerepet. Most azonban feltűnt valaki a lakájmédia képernyőjén, aki kimondva, kimondatlanul Németh Szilárd babérjaira tör. A veszélyre, reméljük, még időben hívta fel a figyelmet Szabó Szabolcs, Csepel országgyűlési képviselője. A saját Facebook oldalán így figyelmeztet   a Németre leselkedő veszélyre:

"Az állami média mintegy 80 milliárd forint közpénzből fideszes propagandát folytat. De mi mást várhatnánk, amikor egy nettó hírhamisító irányítja az MTVA-t? Itt van pl. ez a jóember, ez a bizonyos Bende Balázs. Néha megnézem a magazinműsorát, ami még a magyar állami média kínálatán belül is egy minősített eset.

Egyetlen feladata, hogy visszaböfögje azokat a sületlenségeket, amiket Orbánék épp’ kommunikációs furkósbotként használnak. Mindezt azonban olyan lelkesedéssel, olyan stílusban és olyan töménységben, hogy ehhez képest egy Németh Szilárd, vagy egy Budai Gyula szereplésével feldobott fideszes lakossági fórum egyenesen akadémiai székfoglalónak minősíthető. Egy normális országban ilyen ember még kávét se főzhetne a közmédiában."

Talán nincs még veszve minden. Németh Szilárdot nem lehet csak úgy félrehajítani mint egy Budai Gyulát. Bende Balázsnak számolnia kell Csepel jótevőjével...Azért van bennünk egy kis bizonytalanság a végeredménnyel kapcsolatban. Azt tudjuk, hogy honvédséghez bezupált rezsihuszár pacalt tud rotyogtatni. De vajon Németh Szilárd a közmédiában tudna (legalább) kávét főzni?

anzágo

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4115686760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TJóska 2020.05.14. 13:34:35

Deák Ferenc és HGy. közötti hasonlóság?Az sem rossz..
süti beállítások módosítása