CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Eddig kettő! Folytatása következik?

2020. május 15. 03:21 - csú

szerencsi_facebookozo_eloallitasa-202-05-12.jpgSikeres rajtaütés. Hajnali hatkor saját lakásán  elfogták a  a 64 éves szerencsi facebookozót, aki hetekkel korábban ezt írta az internetre: "Kegyetlen zsarnok vagy, de jegyezd meg, a diktátorok mind elbuktak eddig". A kihallgatáson megkérdezték tőle: ki az pontosan, akit ő diktátornak nevez...Mi csak találgatni tudunk, de nagy találati pontossággal...

Ez most nem egy jegyzet. Ez egy tényrögzítés:

Eddig két embert vittek el, a rendőrség szerint azért, mert veszélyeztették a vírus elleni védekezést.

Az első egy szerencsi férfi, 64 éves, és  Facebook-posztjában úgy vélte, a hatóságok nem közlik velünk a járvány valós adatait, és azt is írta Orbánról, hogy

kegyetlen zsarnok vagy, de jegyezd meg, a diktátorok mind elbuktak eddig.” A lakását négyen kutatták át, a laptopját fényképezték, majd bekísérték. A 444.hu szerint az ügynek helyi rendőri túlbuzgóságra emlékeztető hangulata van, de ettől még kár lenne bagatellizálni.

Az ügyészség egy nappal később közölte, hogy a férfi cselekménye tényállási elem hiányában nem valósított meg bűncselekményt.

Szerda hajnalban Gyulán két rendőrkocsi ment ki egy férfiért, aki megírta, hogy a helyi kórházban 1200 ágyat ürítettek ki. Ez a közlés megfelel a tényeknek.

Az ügyészség még nem reagált.

Eddig kettő.

Folytatása következik?

Forrás: SZÉNÁSI SÁNDOR (Klubrádió)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7815695122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása