CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Horváth Gyula: "Csonttörők"

2020. július 30. 05:43 - csú

vida_es_abel_egyutt_-777-feliratos_4.png"Sunyi,  az intrikákban, félremagyarázásokban, és karaktergyilkosságokban magukat megedzett, öreg rókák voltak az elkövetők. Azok, akik már egy évtizede folytatják ezt a tevékenységet...Ábel  annak ellenére, hogy csúfosan lejáratódott a helyhatósági megméretésen, mégis jól fizető, és kocsikulccsal rendelkező, alpolgármester lett. Vida éppen a legutóbbi testületi ülésen kapta meg a Fidesztől (és a 2 árulótól) a lehetőséget arra, hogy busás prémiumba részesüljön.."

Dukán Ferenc András levelét megírta! Az ellenzék egyik legtehetségesebb fiatal ellenzéki képviselőjének 7 hónappal a megválasztását követően meg kellett tapasztalnia a Fidesz igazi arcát! Az ifjú helyi politikuson már a választási kampányt megelőző összejöveteleken látszott, hogy az „tapasztaltak” által felvázolt helyzetet, - ami a Fidesz csepeli vezetési arroganciájáról beszélt - erős kétségekkel fogadta el. Látszott rajta, hogy „hiszi is, meg nem is” azokat a történeteket, amik az itteni tapasztaltakat bemutatja.

Tanáremberként úgy gondolta, hogy

a józan emberi észnek nem lehet alternatívája egy kerületi vezetés munkálkodásában és kommunikációjában. Az erről szóló híreket erősen túlzónak, és szubjektívnek értékelte. Azt hitte, hogy a ráció az emberek mindenkori közös cselekedetének alapja, és meghatározója volt, és nem lehet ez másként Csepelen sem! Azok az interpretációk, amik ennek ellenkezőjét állították csak a félreértés esetei lehetnek - gondolhatta.

Félreértés ne essék: egy fiatalember jóravaló építkezése nagyon is támogatandó! Ebből adódóan a helyi tapasztalattal rendelkezőknek figyelni kellett arra is, hogy a gyakorlati élet valóságát bemutató történetekkel el ne riasszák az ifjút, tehetségének a közszolgálatába való kifejtésétől. Magyarul; idő előtt, el ne ijesszék a feladattól.
Hiába volt az óvás, az ifjak (Dukán, Kovács, Losonczi) egyénisége igen hamar ütközött a Fidesz valóságával.

A hatás óriási, és lehangoló! A Fidesz, embert nem kímélő durvasága a maga teljes igazságtalanságával sújtott le Dukán András Ferencre! Meg se próbálták meggyőzni, irányítani, azonnal a teljes megsemmisítését akarták! Futball hasonlattal élve: Páros lábbal szálltak bele! A lehetőséget (mármint, hogy írhat a Csepeli Hírmondóba) csaliként dobták a gyanútlan képviselő elé. Az ifjúnak eszébe se jutott, hogy a felkínált „lehetőséget” elhárítsa, gondolatainak terepet adó esélynek vélte. Korrekt javító szándékú megközelítésben, a jelzett terjedelemben meg is írta gondolatait. A „csonttörők” csak ezt várták! Bezárták a csapdát, és jóakaratú írását Dukán képviselő egyéniségének teljes lejáratására, politikai gerincének szétzúzására használták fel.

Sunyi, - az intrikákban, félremagyarázásokban, és karaktergyilkosságokban magukat megedzett, öreg rókák voltak az elkövetők. Azok, akik már egy évtizede folytatják ezt a tevékenységet. A Fidesz propagandáért felelős alpolgármestere adja az ideológiai alapot. A CSEPP TV-ben gyakorlati tapasztalatot szerzett Vida István szabja meg a hogyant, és a mikéntet. A Csepeli Hírmondó nem más, mint egy keret, az előbbiek zavaros világának megjelenítésére. Kéz kezet mos!

Ábel  annak ellenére, hogy csúfosan lejáratódott a helyhatósági megméretésen, mégis jól fizető, és kocsikulccsal rendelkező, alpolgármester lett. Vida éppen a legutóbbi testületi ülésen kapta meg a Fidesztől (és a 2 árulótól) a lehetőséget arra, hogy busás prémiumba részesüljön. Pedig volt egy olyan ellenzéki vélemény is, hogy annak az embernek, akinek a tevékenységét  csepeliek  megvetése övezi, - és  magyar bíróság is elítélte - nem prémium, hanem valami egészen más jár. Ez az igazság! Csak az igazság Csepelen elveszett!

HORVÁTH GYULA (Forrás: Facebook)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9116084308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása