CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Újra becsapták, átverték a csepelieket

2020. augusztus 26. 03:33 - csú

csepeli_pohi_felulrol_madartavlatbol_4.jpgCsak felülről és kívülről mutat jól az önkormányzat székhelye. Belül más a helyzet...Minden maradt a régiben, hiába volt a nagy büszkeség, hogy lám a Fidesz mennyire befogadó. Semmi sem lett a konkrét ígéretből...

Erdősi Évának a Csepeli vagyok nevű csoport közösségi oldalán megjelent írását változtatás nélkül közöljük:

"Nesze semmi, pont ennyi jár a csepelieknek…

A tavalyi alakuló képviselő testületi ülésen igen büszke volt magára a Buckai Szövetség, hiszen elérte, hogy a Szervezeti és Működési Szabályzat módosításra kerüljön. Ennek egyik pontja, hogy az alpolgármestereknek és a képviselőknek félévente nyilvánosan be kell számolniuk az elvégzett munkájukról.

No az, hogy mi van akkor, ha ez mégsem történik meg, arról már nem szólt az előterjesztés és persze így az SZMSZ sem.

Közérdekű adatigénylésben megkértem ezen beszámolókat, illetve

elérhetőségüket, azonban a jegyző megírta, neki ehhez nincs köze, az SZMSZ erről nem rendelkezik.

Kedves Csepeliek!

Izgalomra semmi ok, továbbra sem kell az alpolgármesterek és a képviselők elvégzett munkájáról írt hosszú beszámolók olvasgatásával tölteni az időnket. A félévente előírt nyilvános beszámoló elmaradásának nincs szankciója, így mindenki járjon utána, ha akar, hogy ki és mivel tölti szorgos hétköznapjait.

Pákozdi József alpolgármester közzétette beszámolóját (saját oldalán 11 like, Csepeli vagyok csoport 3 like), azonban rajta kívül senkiét nem olvastam. Igaz, túl sok érdeklődés nem övezte a beszámolót és sajnálom, hogy a feltett kérdéseimre nem válaszolt (ennek lassan két hete).

Minden maradt a régiben, hiába volt a nagy büszkeség, hogy lám a Fidesz befogadja a Buckai Szövetség előterjesztéseit."

Erdősi Éva

Forrás: Facebook

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1916176352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása