CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Egy súlyosan beteg csepeli asszony megdöbbentő tortúrája

2020. szeptember 11. 05:55 - csú

atvagok_nemeth_szilarddal_a_del-pesti_surgossegin_2018-03-26_1.PNGA Dél-pesti Kórház felújított sűrgősségi osztályának felavatása. Vajon a szalagvágók, köztük Német Szilárd, mit szólnak az alábbi szenvedéstörténethez?

Ringbauer János (Ringo) írását változtatás nélkül közöljük:

„Minden tiszteletem az egészségügyi dolgozóké, de a Dél-pesti kórház Sürgősségi osztályán a helyzet csak romlott. Szegény nejemet agydaganattal, csont soványra lefogyva, teljesen legyengülve, pisitől és kakitól átázott pelenkával 13 órát ültették az előtérben.

Na de kezdjük az elején. 31.-én hétfőn egy nagyon erős hasmenés és hányinger kapta el alhasi görcsökkel kísérve. Hol egy kicsit jobb volt, hol rosszabb. Pénteken volt nála a központi ügyelet, intravénásan kapott algopirint, nospát, megy hányáscsillapítót. hétfőre kicsit jobban lett, de  keddre megint romlott az állapota. A háziorvos beutalta a László kórházba és küldött mentőt is, ami fél kettő körül érkezett.

A László kórházban hurcolták egy kicsit ide-oda, mígnem jött egy orvos, aki közölte, hogy

a kórház csak Kovidos betegeket fogad, vigyék a Dél-pestibe, de ha infektológiai eset akkor vidékre, pl.: Dunaújvárosba viszik, mert most nincs Budapesten infectológiai osztály.

Délután 3 órakor vették fel a sürgősségire, és mint az elején írtam 13 órát várt a sürgősségi előterében. Közben vérvétel. EKG, hasi ultrahang és ct. Hajnal 4 órakor vitték fel a belgyógyászatra, ahol szerencsére egy nővér tisztába tette, de az orvosnő visszavitette a sürgősségire, mert nem csináltak székletvizsgálatot és nem vállalta, hogy esetleg egy egész osztály megfertőzödjön. Ez mondjuk érthető.

A sürgősségin 8 óráig feküdt a padon az előtérben, utána végre ágyra tették. Most itt tartunk és várjuk a székletvizsgálat eredményét.

Azt kifelejtettem, hogy a sürgősségire óránként telefonáltam és kértem, hogy tegyék tisztába, tettem a csomagjába 10db nadrágpelenkát.”

Ringbauer János

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr816195486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása