CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepelre betoppant a koronavírus, HITELES önkormányzati tájékoztatás kell

2020. szeptember 18. 00:02 - csú

karanten-2020-09-777.png"A járványból nem lehet politikát csinálni! A járványt le kell küzdeni! Ezt pedig csak az erők egységes koncentrálásával, a vezetők és a lakosság közötti kapcsolattartással, és egymás iránti bizalommal, valamint nagy fegyelemmel lehet megtenni. Most nem az számít, hogy kik ülnek bizonyos helyeken, fontos beosztásokban, hanem az számít, hogy a vezetők a tőlük telhető legjobb teljesítményt fejtsék ki a kerület érdekében."

Minden csepeli ember valószínűleg megdöbbenéssel vette tudomásul, hogy a kerület gyermekintézmények - alkalmazottakon, és szülőkön keresztül - érintetté váltak a korona vírus járvány második hullámában. A tény lehet megdöbbentő, de nem lehet váratlan. - Így kezdi A lába már bent van című publicisztikáját Horváth Gyula. A közösségi oldalon megjelent írás így folytatódik:

A hírek jelezték, a veszély közeledtét. Ennek ellenére bizonyos kapkodás, fejetlenség, talán ijedtség mégis tapasztalható. A tájékoztatás döcögős és ellentmondásos.

 A hivatalos önkormányzati tájékoztató hírlap a „csepel.hu” nagymértékben elmarad a fideszes pártújság a „csepel.info” híradásai mögött! Ez nagy hiba: a hivatalos tájékoztatás hitelességét erodálja. A hivatalos tájékoztatás prioritását haladéktalanul meg kell teremteni! A megbízható, egységes tájékoztatásnak ebben a feszült helyzetben életbevágóan fontos szerepe lehet!

Azt hiszem, hogy ilyen nagy veszély esetén mindenkinek (ellenzéknek, és kormányzóknak) az az érdeke, hogy

vigyázzon magára, hozzátartozóira, tartsa- és tartassa be a hatósági, és egészségügyi előírásokat, valamint segítse mindazokat, akik a járvány terjedésének megfékezése, és a kerület működőképességének fenntartása érdekében döntéshozói felelősséget viselnek. Minden területi vezető teljes határozottsággal, a szakmaiság előtérbe helyezésével, a kollektíva tudásának egybefogásával álljon a feladatvégzés élére.

A járványból nem lehet politikát csinálni! A járványt le kell küzdeni! Ezt pedig csak az erők egységes koncentrálásával, a vezetők és a lakosság közötti kapcsolattartással, és egymás iránti bizalommal, valamint nagy fegyelemmel lehet megtenni.

Most nem az számít, hogy kik ülnek bizonyos helyeken, fontos beosztásokban, hanem az számít, hogy a vezetők a tőlük telhető legjobb teljesítményt fejtsék ki a kerület érdekében.

Csepel történelme során többször bizonyította, hogy képes túlélni válságokat! Ahhoz azonban, hogy az új veszéllyel megbirkózhasson, a feladathoz felnőni képes egyéniségekre van szükség! Ennek fontos része az őszinteség, a hivatással szembeni elkötelezettség, a manipulációmentes és hiteles tájékoztatás.

Nem csak a barátság, hanem az alkalmasság is bajban mutatkozik meg!

Dologidő van!

HORVÁTH GYULA

Forrás: Facebook

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2716202212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása