CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hiányzik a Csepp TV?

2020. november 28. 00:02 - csú

vida-borbely-nemeth-777_4.pngA nagy megszüntetők: Vida István, Németh Szilárd és Borbély Lénárd. Ábel Attila Attilát sem szeretnénk megsérteni azzal, hogy kihagyjuk a felsorolásból, de ő lemaradt a képről. A Csepp TV-t 2011 novemberében, azaz lassan kilenc esztendeje szüntette meg az akkori önkormányzati vezetés és bár megígérték, azóta sem sikerült újra elindítani a televíziózást kerületünkben.

Kovács Dávid Attila, a csepeli önkormányzat független és talán legaktívabb képviselője meghallgatja a kerület lakóit, és nagy energiával ad hangot a hozzá beérkezett véleményeknek, amelyeket nem rejteget, hanem nyilvánossá tesz. A független képviselő a közösségi oldalán egy csaknem évtizedes, megoldatlan helyzetről írta a következőket:

„Nagyon sokan panaszkodtak az elmúlt héten, hogy nem vagy csak késve értesültek a veszélyhelyzet kapcsán meghozott csepeli intézkedésekről, mert nem nézik rendszeresen sem a közösségi médiát, sem pedig a csepel.hu-t.

Sokaknak joggal jut ilyenkor eszébe, hogy ha létezne Csepelen kerületi televízió, akkor vélhetően gyorsabban ment volna az itt lakók tájékoztatása azzal kapcsolatban, hogy például hol kötelező

kerületünkben maszkot viselni.

A Csepp TV-t 2011 novemberében, azaz lassan kilenc esztendeje szüntette meg az akkori önkormányzati vezetés és bár megígérték, azóta sem sikerült újra elindítani a televíziózást kerületünkben.

Egyébként minden évben van erre elkülönítve 80 millió forint én pedig mindig rákérdezek, hogy mi hiányzik, legutóbb azt a választ kaptam, hogy egy elfogadható ajánlat.

Én mindenképp támogatom, hogy működjön Csepelen újra kerületi televízió. Ám abban is bízok, hogy hasonló járványhelyzetről és az azzal kapcsolatban meghozott intézkedésekről nem kell majd tudósítania soha többé!”

Forrás:Kovács Dávid Attila és a Csepeli Vagyok nevű FB-közösségi oldal

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4316289966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása