CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gerjesztett széthúzás Csepelen a fideszes kerületvezetők miatt

2021. április 08. 00:02 - csú

petofi_szobra_a_volt_aruhaz_teren_1.jpgAz Áruház tér nevét, ahol Petőfi csepeli szobra áll, már Görgeyre magyarosította a fideszes városvezetés, de a forradalmár költő szellemével évek óta kufárkodik...

A csepeliek közpénzén kiadott kerületi újságban és az ugyancsak közpénzből kistafírozott szócsőben a csepel.hu - ban egy árva szót sem szóltak arról, hogy március 15-én nemcsak Borbély Lénárd és udvartartása koszorúzot, de megemlékezést tartottak mások is.

Koszorúzás március 15-én címmel adott hírt a csepel.hu az 1848-as forradalom és szabadságharc évfordulójára való önkormányzati megemlékezésről. Mivel közpénzből fenntartott önkormányzati médiáról van szó, elvártuk volna, hogy a honlap szerkesztői utánajárnak hogyan köszöntötték a kerületi civil szervezetek és ellenzéki pártok március 15-ét. Nem tették meg, igaz, eddig sem volt szokásuk a

civil és  ellenzéki programokról való bármilyen tájékoztatás, bár lejáratásukban élen járnak. Természetesen a helyi ellenzék is megemlékezett a nemzeti ünnepről, a pártok külön-külön koszorúztak, majd közös videót adtak ki Szabó Szabolccsal, Csepel országgyűlés képviselőjével együtt, amelyben a képviselőik szóltak a számukra fontos 48-as hősökről. A videó a pártok facebook oldalán megtekinthető.

V.-a.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1616472464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása