CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hányszor készül el egy utca Csepelen?

2021. május 04. 00:02 - csú

koromragas.PNGMár rágjuk a körmünket, mert izgatottan várjuk, hogy szerdától ismét a postaládákba kerüljön a kerületvezetők nyomtatott szócsöve, a Csepeli Hírmondó. Több tízmilliót visz el évente a költségvetésből, de megéri az árát…A legfrissebb számokból tudhatjuk meg, hogy mivel és mennyivel gyarapodott szűkebb pátriánk.

A legutóbb újra felcsillanhatott a szemünk, amikor beleütköztünk egy örömhírbe, amelynek diszkréten ezt a címet adták:  „Elkészült utcák”

Azonnal belemélyültünk az írásba, mert jól tudjuk, hogy ez tényleg jó hír főkánt azoknak, akiknek végre nem poros, sáros úton kell közlekedni többé. Jó hír ez másoknak is.

Az örömbe azonban néhány perc  múlva üröm vegyült, amely megkeserítette a kezdeti lelkesedést, amit a

CSH 8. száma váltott ki. A lap előző, 7. számában ugyanis még ezt a címet adták a hasonló témakörnek: „Elkészült és épülő utcák”

Abban a cikkben „a Horgász, Horgony, Hullám és Diós utca” helyett ez szerepelt: „Horgony, Horgász és a Diós utca és a Hullám utca is elkészült, a Túróczi Balázs utca felújítása pedig jelenleg is tart.”

Ugye milyen változatos a lap? Lehet, hogy elfelejtették átnézni az előző szám írásait, netán nem volt mivel kitölteni az aktuális rovatot? Esetleg a meg kellett felelni az önkormányzati vezetők igényeinek, miszerint ha nincs új helyi fejlesztési sikersztori, akkor le kell hozni a régit?

Bocsánat, de felületesek voltunk! Ha jobban szemügyre vesszük az írást, akkor látnunk kell: ebben a cikkben más a sorrend az elkészült utcák felsorolásánál.

Na, ugye, hogy vannak változások!

-trió-

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5616521522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása