CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fogadjunk, hogy nem fogad! Polgármesteri fogadóóra Csepelen

2021. május 06. 00:02 - csú

telefonal_1.jpgA polgármester akkor tartja a fogadóóráját, amikor akarja. Így az előre jelentkező csepeliek nem tudhatják, hogy mikor kapnak lehetőséget a -  vészhelyzet miatt most kizárólag - telefonon történő beszélgetésre.

Fogadóórát tartott a polgármester április 20-án, bár ezt nem írta meg az önkormányzat hivatalos weblapja, a csepel.hu, csak Borbély Lénárd  a  saját közösségi (Fb) oldalán közölte. 

És akinek nincs számítógépe, internetje, az honnan szerezhet tudomást róla? 

Nem szokás ezekről a fogadóórákról részletes tájékoztatást adni, az azonban érdekes, hogy a csepel.hu-n „polgármesteri fogadóóra” címen 20 tételt jeleznek, de valóban csak 9 olvasható. Ezek között van véradás, emléktábla koszorúzás, emléknap. Egy sincs viszont ami konkrétan erről szólna.

Még érdekesebb: 

a polgármester bemutatkozó lapján, a fogadóórához annyi van írva, hogy „változó….ideje: előzetes jelentkezés szükséges...” 

A csepel.hu-n található polgármesteri tájékoztatók szerint, a közvetlenül a veszélyhelyzet előtti időszakban Borbély Lénárd kb. két havonta tett eleget ez irányú kötelezettségének.

Ezek szerint a fogadóórának semmi jelentősége, a polgármester akkor tartja, amikor akarja. Így a „rengeteg” előre jelentkező csepeli nem tudja, mikor kap lehetőséget a vészhelyzet miatt most telefonon történő beszélgetésre.

A csepeliek meg sürgős választ, megoldást igénylő ügyeikkel, panaszaikkal forduljanak ahova akarnak vagy írjanak levelet, amelyre talán egyszer választ is kapnak.

V-a.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2516518592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása