CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Hozsanna és talpnyalás

2021. május 13. 00:01 - csú

g_fodor_gabor.PNGG. Fodor Gábor (képünkön), aki annak az intézménynek a főnöke, amely csakis az Orbán rezsim jóvoltából költhet milliárdokat a közpénzből, könyvet írt a vezérről, és abban, micsoda meglepetés, az egekbe magasztalta őkelmét.

Ez azonban nem volt elég, ezért rendeztek egy nyilvános könyvbenutatót ahol az első vonalbeli talpnyalók, a rendszer kegyeltjei Stumpftól, Lánczin, Deutschon, Schmidt Marison keresztül Bayer Zsótiig, mind leróhatták a “kegyeletüket”. Lehet menni a pénztárba.

A mondanivaló lényege, túl azon, hogy Orbán persze korszakos géniusz, aki

nemcsak államférfi, hanem filozófus is, az, hogy a nyugatnak annyi, kampec és ezt Orbánon kívül senki sem látja (talán csak Oswald Spengler, igaz neki sem jött be), tehát a keleti nyitás életbevágóan fontos.

Azt mindegyikük szemérmesen elhallgatja, hogy azért a nyugat agóniája lehetőleg még egy darabig eltartson, mert az onnan rendszeresen érkező pénzeső nélkül alighanem felkopna az állunk, miután a győzedelmes kelettől nemcsak hogy egy kanyit sem kapunk, de még az ő behatolásukat is velünk fizettetik meg.

Hát ha ez nem egy zseniális jövőbe tekintés, szinte filozófikus lényeglátás akkor nem tudom mi!!

KALTENBACH JENŐ (Új Népszabadság)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr816524512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása