CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Gyalogos hídról, kerékpárútról már szó sincs, a soroksári kompról hallgatnak Csepel vezetői

2021. szeptember 22. 00:02 - csú

soroksari_komp.PNGCsepel vezetőit nem érdekli a soroksári komp sorsa? Érdektelenségbe burkolják a sötétséget, a tehetetlenséget? 

Az utóbbi napokban  több hírforrás is foglalkozott Csepellel. A hirklikk.hu a Csepel-Soroksári komp állapotával kapcsolatos témáról írt, amelyről blogunk is beszámolt.

https://hirklikk.hu/kozelet/del-budapest-teljes-agglomeraciojat-ellehetetlenitik-egy-szanalmas-politikai-bosszu-kedveert/385660/ 

Az ellenzéki politikusok által felvetett, csepelieket és soroksáriakat egyaránt érintő jelzésekre a csepeli önkormányzat azóta sem reagált.

> A mandiner.hu hosszabb cikket közölt Karácsonyék elkaszálták, a kormány felkarolta a dél-pesti kerékpáros fejlesztést címmel.  

https://mandiner.hu/cikk/20210816_karacsony_gergelyek_elkaszaltak_a_kormany_viszont_felkarolja_a_del_pesti_kerekparos_fejlesztest 

A jobboldali sajtóforrás tárgyköréről, a Csepel, Soroksár, Pestszentlőrinc, Pestszentimre lakóit érintő, kerékpárutat, futópályát, fitneszparkot, gyermekjátszóteret, zöld parkot, Csepel-Soroksár közötti gyalogos és kerékpáros hidat tartalmazó tervekről, már tavasszal irt blogunk, amikor

reagált Schneller Domonkos helyettes államtitkár saját fb oldalán közölt írására, amelyet egyébként március 9-i csepeli látogatásakor is elmondott.

https://csepeliek.blog.hu/2021/03/14/egy_het_csepelen_2021_marcius_8-tol_marcius_14-ig 

Most, a mandiner.hu-ban, Ughy Attila vette elő a régi témát, annak ellenére, hogy új fejleménnyel  nem tudott szolgálni, inkább Schnellerre hivatkozott. Viszont Borbély párttársaként ő is Karácsony Gergely főpolgármester lejáratására használta fel a lehetőséget.

A program egyébként 14 milliárdról(!) szól és semmi hír, hogy mikor akarja a kormány megvalósítani. Biztos, hogy jövőre, a választási kampányban, ismét előkerül a téma, hiszen az urak minden eddigi kampánya az ígérgetésekre épült.

V.-a.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6616667146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása