CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ki csinált cirkuszi porondot a Jedlikből?

2021. november 23. 00:02 - csú

nemeth_szilard_maganszama_jedlik_munkateruletatadas_-2021-11-18.PNGMár a meghívó is egyértelműen bizonyította, hogy valami kamu van a háttérben. Magyarországon még „munkaterület átadás” okán idáig senkinek nem volt mersze ünnepséget szervezni!

A lottó ötösöm lenne ilyen biztos, mint annak a megérzésnek az igazsága, ami akkor nyilallt belém amikor megláttam, hogy meghívtak az immár 16 milliárdra feltornászott Jedlik gimnázium „munkaterület átadása” ünnepségére. – kezdi személyes véleményének bemutatását Horváth Gyula. Az összegzést így folytatja:

Annak ellenére, hogy Kossuth-os vagyok (a Kossuth Lajos Gép- és Öntőipari Technikumban végeztem) nagyon érdekelne Csepel legrégebbi gimnáziumának felújítása. Ez az érdeklődés egyrészt arra sarkalt, hogy meghallgassam a terveket. Másrészt viszont, a meghívó is egyértelműen bizonyította, hogy valami kamu van a háttérben. Magyarországon még „munkaterület átadás” okán idáig senkinek nem volt mersze ünnepséget szervezni!

A rezsihuszárról meg köztudott / és Németh Szilárdtól immár megszokott/ hogy minden lehetőséget megragad ellenfeleit gyalázó, hamis és sértő megjegyzéseket okádó valótlanságok nyíltszínű hangoztatására. Az is több mint gyanús volt, hogy a kerület valódi, megválasztott országgyűlési képviselőjét dr. Szabó Szabolcsot persze megint elfelejtették meghívni. És a

kerületi képviselők mindegyike sem kapott meghívót. De ott voltak a kirendelt notabilitások meg néhány diák az iskolából! Ezek a jelek csapdát sejtettek, és természetes módon a távolmaradás melletti döntést egyértelműsítették!

És a csapda hamarosan megmutatkozott! A honvédelmi államtitkár, Fidesz alelnök, a tőle szokásosan bele is vágott a lecsóba! A jól értesültek bizonyosságával kihirdette, hogy az ő nagyszerű ötletét két csepeli önkormányzati képviselő Horváth Gyula és Takács Ferenc (valójában Krisztián) nem volt képes a kt. ülésen megszavazni!

Ami igaz is! Mert azt támogatni, ami egy beruházás három éves csúszásában kézzelfogható hibákat és bűnöket takar, nemzetgazdaság elleni bűnös jelzésnek számít! Ott ahol a költségeket több mint a háromszorosára emelik, /valamint az oktatáshoz nem tartozó presztízs-elemeket (imaterem, kápolna stb.) tartalmazó ideológiai, pát-politikainak mondható részeket is a közpénzből kifizetendő költségnek terveznek, és jelentősen megnövelt műszaki tartalom nélküli árdrágítást jeleznek/ nehéz felelősen gondolkodó képviselőnek igent szavazni!

A (hordó?) szónok nem kímélte párt- és vetélytársát Borbély Lénárdot se! „Ráverte” annak felelősségét, hogy három éve kiköltöztették a gyerekeket és tanáraikat „ideiglenesen” Csillagtelepre! Pofátlanul azt is a nyakába varrta, hogy a költségek úgy emelkedtek, több mint háromszorosra, (5 Mrd-ről 16 Mrd-re) hogy egy kapavágás sem történt.

Ennek a közjátéknak persze semmi köze a Jedlikhez, meg az igazsághoz, ez teljes mértékben a csepeli Fidesz berkein belüli „péniszméregetés” egyik pregnáns eleme! Németh Szilárd meg akarata mutatni, hogy ki is az igazi úr a csepeli Fideszben!

Borbély is érezte a csapdát, de félt úgy ellenállni, mint az ellenzékiek. Ő úgy tiltakozott a némethi hazudozásokkal szemben, hogy ott is volt, meg nem is! Jól elkésve ugyan, de odament. Nem ült Németh mellé, hanem a sorok között a kirendelt „biodíszletben” húzta meg magát. Demonstratív módon a Fidesz alelnöke helyett, a publikummal vállalt sorsközösséget.

Németh Szilárdot kényszeredetten megtapsolták, amit ő leereszkedő pacsizásokkal hálált meg. Aztán úgy vonult ki, mint egy zenebohóc mikor lejárt az ideje!

Forrás: HORVÁTH GYULA

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5416761994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása