CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Micsoda különbség?!

2021. december 30. 00:02 - csú

szabo-szabolcs-nemeth_szilard_2.pngSzabó Szabolcs nem veri a mellét, tetteivel, hanem jólesően nyugtázza, ha erőfeszítései következtében sokaknak könnyíteni tud a terhein. Németh Szilárdnak párttársai és haverjai tollasodnak csupán és egy tapodtat se tesz írnokok, fotósok, és kamerás emberek hada nélkül. Míg Németh sajtósai azt hirdetik, hogyan főz rákot maguknak otthon, addig Szabó doktor százaknak főzet babgulyást egy csepeli HÉV-töltés melletti udvarban.

Az egypárti alaptörvény úgy változtatta meg a választókerületi határokat, hogy Csepel két egyéni országgyűlési választókerületéből egyet kreált.

Nem találta elégségesnek ezt az összevonást (ami még érthető is lehetett volna) de hozzácsapta Soroksárt is (ami érthetetlen). Így a „vörös Csepel” politikai súlya, az amúgy is leértékelt parlamentben sokkal jobban devalválódott.

A nyilvánvalóan a Fidesz felé lejtő új választókerületi rendszerrel sem tudták azonban elérni, hogy

Csepelen és az országban nagymértékű elutasítással rendelkező Németh Szilárd győzhessen. De mivel náluk a törvények nem jelentenek zsinórmértéket, Németh Szilárdnak sem jelentett akadályt, hogy veresége ellenére úgy viselkedjen, úgy nyilatkozzon, mintha ő lenne Csepel megválasztott országgyűlési képviselője. Pedig a tendencia szerint éppen jövő tavasszal néz a harmadik (és egyre markánsabb) vereséggel szembe, amit Dr. Szabó Szabolcstól elszenved.

A két ember, mint tűz és víz úgy különbözik egymástól.

Szabó doktor egyetemi oktató, halk szavú, megfontolt, körültekintő, a tényekre építő alaposan gondolkodó „szelíd” ember. Németh Szilárd képesítés nélküli tanítóból lett szakszervezeti alkalmazott! Hangoskodó, vagdalózó, felületes és propaganda-célok alapján reflektáló „vad” ember. Szabó Szabolcs nem dicsekszik, hanem halkan teszi a dolgát. Képviselői keretéből és saját pénzéből eteti a szegényeket, és szolgálja a haladást. Németh Szilárd kényszeredett magamutogató, a magyar költségvetésből (alapítványokon és magánszemélyeken keresztül) szerzett pénzből állíttat magának és „munkásságának” kőbe vésett emlékeket. Szobrot, sportcsarnokot, jégpályát és gimnáziumot.

Szabó Szabolcs nem veri a mellét, tetteivel, hanem jólesően nyugtázza, ha erőfeszítései következtében sokaknak könnyíteni tud a terhein. Németh Szilárdnak párttársai és haverjai tollasodnak csupán és egy tapodtat se tesz írnokok, fotósok, és kamerás emberek hada nélkül. Míg Németh sajtósai azt hirdetik, hogyan főz rákot maguknak otthon, addig Szabó doktor százaknak főzet babgulyást egy csepeli HÉV-töltés melletti udvarban.

A fentiekből azt gondolom, hogy senkinek nem lehet kétsége afelől, hogy nekünk Dr. Szabó Szabolcs a képviselőnk! Ezen a tényen nem változtat, ha akármi mást is ír a Csepeli Hírmondó, hirdet a „csepel.info”, és más önkormányzati szóróanyagok.

Megerősítette a döntésemet, sőt büszkeséggel töltötte el a szívemet amikor legújabban beszerzett könyvem /Eörsi László: „Irgalomnak helye nincs” / támogatói között az első helyen találtam az országgyűlési képviselőm nevét! DR. Szabó Szabolcsét!

Forrás: HORVÁTH GYULA jegyzete a szerző közösségi (fb) oldalán

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4016774208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása