CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Komoly engedmény fideszeseknek! Már csak alig hetvenet kell aludni…

2022. január 07. 00:01 - csú

bekemenet.jpg

A CÖF-vezér Csizmadia imígyen határozta meg a március 15-i demonstráció célját: "Brüsszel felé bizonyítani kell, itthon pedig meg kell mutatni az erőnket." Ez nem lep meg, mindig is tudtam, hogy Brüsszel és az itthoni ellenzék a fő ellenség. Van több is, majd időben megtudjuk, épp ki az aktuális. Viszont, ha már Békemenet, nem lehetne azt is közzé tenni, kivel kötünk végre békét?

Tartsanak ki, már alig hetvenet kell aludni, és itt a következő Békemenet.

700.000 embert várnak, ebből biztosan tudni, hogy a szervezők a végén hivatalosan legalább 800.000 résztvevőt jelentenek be.

E szerint a Rákay Philip-féle 2 millióból most több mint 1 millióan otthon maradhatnak, ez azért komoly engedmény. Szerintem viszont az idén akár Trump is eljöhet, ő már bejelentette, hogy Orbánnak drukkol, és amióta megbukott, már jobban ráér.

Remélem, Trump hozza azt a vicces külsejű, sámánnak maszkírozott harcias fickót is, aki a Capitolium ostrománál jeleskedett. Épp olyan hangulatossá tenné az ünnepet, mint augusztus 20-át a guruló turul.

A CÖF-vezér Csizmadia imígyen határozta meg a célt: "Brüsszel felé bizonyítani kell, itthon pedig meg kell mutatni az erőnket."

Ez nem lep meg, mindig is tudtam, hogy Brüsszel és az itthoni ellenzék a fő ellenség. Van több is, majd időben megtudjuk, épp ki az aktuális.

Viszont, ha már Békemenet, nem lehetne azt is közzé tenni, kivel kötünk végre békét?

Mármint Trumpon és a sámánon kívül.

Forrás: LENDVAI ILDIKÓ

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8916805492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása