CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A LEGÉGETŐBB KÉRDÉSEK

2022. március 28. 00:00 - csú

kalocsai_imre_a_legegetobb_kerdesek.png·        - Fater, hogy van ez? Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket Népszerűsítsenek? Kik és hol és mikor és miért?

·        - Fiacskám, kérdezd meg az alaptörvényt kőbe véső szakállas bácsitól, habár maga sem tudta sokszor, hogy fiú vagy lány!

·        - Mért, nálatok nem volt szexuális felvilágosítás?

·       -  Dehogynem! 2. osztályos középiskolás korunkban (16 évesen) az osztályfőnöki órán egy szexológus hosszan ecsetelte a szerelem fontosságát és

röviden megemlítette a védekezés (fogamzásgátlás) lehetőségeit. Főleg a Knaus-Ogino módszert ismertette. Ez egy bonyolult szisztéma volt, a nőnek hőmérsékletét mérni kell minden reggel, peteéréskor magasabb, ilyenkor tartózkodni kell a közösüléstől. - Megb.szhatja a módszerét! Fakadt ki új osztálytársunk.  –  Minden reggel hőmérőztünk, naplót vezettünk, mégis teherbe esett a kiscsaj! Azért csaptak ki és kerültem ide!

·       -  Oké fater!  Nektek sem volt könnyű, de akkor mi a helyes válasz a négy gyermekvédelmi népszavazási kérdésekre? 

·        - Fiacskám! Én nem igen tudom!

·        -Hát akkor legyen nem, igen!

Kalocsai Imre írása és karikatúrája

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4117790660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása