CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Majd legközelebb...

2022. április 05. 00:02 - csú

valasztas_utan_ellenzek_2022-04-04.jpgMagyarország népe igent mondott Orbán Viktorra és rendszerére. Negyedszer. Lehetne Magyarországnak olyan kormánya, amely jóban van a világgal, és nem egyedül, hanem szövetségeseivel együtt próbálkozik jobbá tenni az életünket. Még nem vevő erre az ország, mert elhitte, hogy a fényt látja az alagút végén, nem a szembejövő tehervonatot. Ne felejtsük: mi mindig mindenről elkésünk. Vagyis még odaérhetünk. Nem most. Majd egyszer

A többség meggyőző: a fideszes szubkultúra két és félmillió fő, kilencszázezerrel több, mint a nemet mondó tábor. És van még háromszázezer, akik nem egészen értem, mit mondanak, leginkább úgy hangzik, hogy „huj, huj, hajrá”. Ők és a nem szavazók együtt a nemzet, tévedés ne essék: a nemzet nem egy párt, nem is kettő, hanem mindegyikük összessége. Ilyen szivárványosan sokszínű.

A hujjogatásnál nem sokkal érthetőbb a fideszes program, az Orbán-terv sem, amely győztesnek bizonyult. Ettől még megszavazták, és egy demokráciában alkotmányos jog voksolni szívből, gyomorból vagy

bal heréből szavazni, már akinek még nem vágták le az európaiak. Például bárkinek joga van ettől őszintén tartani, és megmaradt heréinek védelmében támogatni Orbán Viktort, mint az ország legnagyobb heréjét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9817797767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása