CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Miért nem lesz egészségügyi minisztérium?

2022. május 03. 00:01 - csú

nemeth_szilard_nok_gyurujeben_orban_evertekelojenhatterbe_szoritja_kaslert.PNGSzerencsére "van másik", mint a híres zenebohócnál. Illetve lesz. Németh Szilárd  ezen a képen például háttérbe  szorította Kásler Miklóst a távozni készülő, egykor az egészségügyért IS felelős minisztert 

Végre rájöttem! Rájötten, hogy miért nem lesz egészségügyi minisztérium. Kiderült, hogy az roppant veszélyes hely: a német egészségügyi minisztert a járványtagadók el akarták rabolni, már le is tartóztattak néhány embert. Szegény emberrablók nálunk beleőszülhettek volna a tiptódásba: kit kell elrabolni? Az egészségügyben az EMMI, Szíjjártó vagy Pintér az illetékes? Ha volna az egészségünkért felelős tárca, még a végén a minisztere állandó veszélyeztetettsége miatt külön erre szóló veszélyhelyzetet kellene elrendelni.

Nem mintha ez bárkinek feltűnne. Hét éve hol ezért, hol azért veszélyhelyzet van, az ezzel járó

alaptörvénymódosítással és a rendeleti kormányzás bevezetésével. Általában kettő is van egyszerre (ami jó, az jó, abból jól jön a dupla adag): most pl. a Covid és a tömeges bevándorlás miatt kétféle. Csak sajnos a Covid miatti május végén lejár, az pedig elképzelhetetlen, hogy a kormány csak úgy, teljhatalom nélkül működjön. Mivé lennénk így!

Szerencsére "van másik", mint a híres zenebohócnál. Illetve lesz. Mármint másik veszélyhelyzet, most fogják emiatt újra módosítani az Alaptörvényt. Nem tudom, mit bíbelődnek ennyit a részletekkel. Hát nem volna egyszerűbb azt beleírni az Alaptörvénybe, hogy "a kormány, és főleg a kormányfő azt csinál, amit akar, semmilyen törvény nem korlátozhatja"?

Hogy ez már most is így van? Na és? Azt is beírták, hogy "az apa férfi, az anya nő". Ez is elférne ott mellette.

Forrás: LENDVAI ILDIKÓ fb-oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7217815619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása