CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mi hiányzik ahhoz, hogy Orbán végre szóba álljon a pedagógusokkal?

2022. május 12. 00:01 - csú

polgari_engedetlenseg_pedagogusok_2.jpeg"A pedagógusokat a miniszterelnök nem találta elég fotogénnek ahhoz, hogy "Mosolyalbum" cím alatt szelfizzen velük. Csak úgy, PR haszon nélkül meg minek fizetnék meg őket?"

Most vagy az óvónők, tanítók, tanárok nem számítanak szakembernek, vagy a miniszterelnök nem mond maradéktalanul igazat. Utóbbi természetesen kizárt.

A "Szakma Sztár" fesztiválon -ahol fotózkodása termékeit "Mosolyalbum" címmel osztotta meg fb oldalán- viszont ezt mondta a szakmunkástanulóknak: "Akinek van tudása és szakmája, illetve kellő bátorsága, hogy mindezt felhasználja, annak nincs mitől tartania a nehezebb időkben sem." "Ha jó vagy valamiben, akkor kérd meg az árát!"

Na most a pedagógusok éppen ezt teszik. Van tudásuk, szakmájuk, és, mint ezerféle kiállásuk bizonyította, kellő bátorságuk is. Ezért megkérnék a munkájuk árát. Szerintem az emlegetett "nehezebb idők" is előálltak.

Akkor mi hiányzik ahhoz, hogy végre szóba tessenek állni velük?

Megvan! A

pedagógusokat a miniszterelnök nem találta elég fotogénnek ahhoz, hogy "Mosolyalbum" cím alatt szelfizzen velük. Csak úgy, PR haszon nélkül meg minek fizetnék meg őket?

Persze megoldás lehetne, ha helyettük a miniszterük megnyerően mosolygó fotóját szerepeltetnék. Jelenleg Kásler, később -ki tudja- Palkovics vagy Pintér.

A hülye vizuális fantáziám tehet róla, de elbizonytalanodtam. Akkor tényleg inkább egy csinos cukrásztanuló vagy jó kiállású hentes. Gázszerelő tanoncokat az áthallások miatt nem is hozok szóba.

Így aztán világos, hogy a tanároknak soha az életben nem adhatnak tisztességes fizetést.

Forrás: LENDVAI ILDIKÓ közösségi (fb) oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3417820151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása