CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kegyetlenül hálátlan a közönség a rezsibiztossal szemben

2022. június 13. 00:02 - csú

nemeth_szilard_felolvas_es_megdobben_2.pngNehéz szavakat találni? Rajongói vajon meddig hiszik el azt a sok hazugságot, amit kormánybiztosként posztol? Kínjában még hidrogénbombázott is, s ezzel rálicitált Orbánra, aki csak atombobázott

Önmagát fúrta meg Németh Szilárd. Csepeli botránysorozata miatt ugyanis mostanában a médiában viszonylag fájdalmasan keveset lehet látni, hallani, olvasni a nemzet rezsiharcosának rezsink védelmében végzett kemény munkájáról. Közösségi oldalán azonban szerencsére ott vannak a lenyomatok.  Onnan tudhatjuk, hogy a május 28-án kinevezett rezsicsökkentésért felelős kormánybiztos szikla szilárdan vívja „harcát”.

Munkáját leginkább itt követhetjük nyomon, ugyanis a mindennapi megerőltető küzdés közepette, mindig van annyi ideje és ereje, hogy fb oldalán képekkel, jelszavakkal, videófelvételekkel is megörökítse a nagyérdemű és az utódok számára a családokért vívott harcának legfontosabb pillanatait, tovább újra és újra bizonyítsa hűségét Orbán iránt. Bámulatra méltó ez a

képkavalkád a küzdelem helyszíneiről, a pártkatonához illő szűkszavúság, ahogy egy-egy tusáról tájékoztatja követőit, azokat, akik türelmetlenül várják a következő asszót, s buzgón tapsolnak vagy imádkoznak hősünkért. 

Lehetetlen bemutatni, de felsorolni is nehéz Németh szerteágazó munkáját, csatáit a rezsicsökkentésért, annak a saját fb oldalán szerényen bemutatott „dokumentumait”, ahogy világbajnok birkózókat megszégyenítő módon „szőnyegre visz” egy rezsicsökkentés ellenes baloldalit, gyurcsányistát, vagy brüsszelistát, illetve Soros hívő hazátlant. Ezért a rezsibiztos vagy inkább munkatársai által szerkesztett és közreadott, majd 30 „harci cselekményből” csak néhányat emelünk ki. Például: 

> A legbátrabb 135 bátor tagjaként felszólalt a parlamentben, s a pulpitusról merészen szembeszállt az ellenzék rezsicsökkentés elleni nemtelen támadásaival. Feladata érdekében fotózkodott Orbánnal, Palkoviccsal, még Szijjártó Péterrel is kezet fogott, s valószínűleg biztosította őket hűségéről, elkötelezettségéről és harci elszántságáról.

> Őt alkalommal kellett a TV-csatornák (HírTV, Tv1, Tv2) nyilvánossága előtt, a rezsicsökkentés ellenesek érveit felsorakoztató riporterektől megvédeni Orbánt, a kormányt a Fideszt, a rezsicsökkentést. A felvételeken megcsodálhattuk harci felkészültségét, szakmai hozzáértését, riposztjainak találati pontosságát, értelmes, összefüggő, logikus magyarázatait, amelyek szinte lefegyverezték a hallgatóságot. Fogadta a Magyar Hírlap munkatársát is, s nagyívű gondolatokkal járult hozzá a napilap nemzetépítő céljainak teljesítéséhez, az origo.hu-nak meg kijelentette: „...a gázembargó hidrogénbomba lenne, létkérdés a megakadályozása.”

> Közel húsz kijelentő mondattal, amiket a hozzá nem értők üres lózungoknak mertek titulálni, gyarapította a kormány és a Fidesz rezsipropagandáját, ami már több vitát váltott ki a kommentelők körében. Ő azonban állta a sarat, nem reagált a kritikus hozzászólásokra, bizonyítva, hogy a hazaáruló baloldaliak nem téríthetik el a rezsibiztosi kormánybiztosi kötelezettségének teljesítésétől. Mert, ahogy Orbán Viktort idézte: „Az apa férfi, az anya nő, a benzin marad 480”. 

Hű dokumentumai ezek Németh rezsibiztosi kormánybiztosi „munkásságának”. Ahogy ő látja/láttatja önmagát: elismerésre méltó, szinte emberfeletti munkát végez az emberek, a családok, a rezsicsökkentés megvédése érdekében, s eközben hű pártkatonaként szolgálja Orbán Viktort, a kormányt és a Fideszt is. Hogy mit csinál még rezsibiztosként? Azt nem közli fb oldalán. Nem tudható. Az viszont igen, igaz, nem tőle, hogy ebben az emberformáló feladatot jelentő beosztásban is államtitkári fizetést kap. Biztos megérdemli. 

Újsághírek, vélemények:

> Májusban a fogyasztói árak átlagosan 10,7 százalékkal meghaladták az egy évvel korábbit – közölte a Központi Statisztikai Hivatala. Az infláció pedig tovább növeli a gazdasági egyenlőtlenségeket, „hiszen….a szegényebb rétegeket hozza nehezebb helyzetbe” – a rezsicsökkentéssel együtt.

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210628/mikent-sujtja-az-inflacio-a-szegenyeket-es-a-gazdagokat-489954   

> „Elképesztően leromlottak a magyar gazdaság kilátásai: az igazi fekete leves jövőre jöhet”

https://www.penzcentrum.hu/gazdasag/20220304/elkepesztoen-leromlottak-a-magyar-gazdasag-kilatasai-az-igazi-feketeleves-jovore-johet-1122682 

> „Elismerte a kormány: gigantikus pénzbe kerül a rezsicsökkentés, nagy döntés előtt állnak”. https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220422/elismerte-a-kormany-gigantikus-penzbe-kerul-a-rezsicsokkentes-nagy-dontes-elott-allnak-540673 Mi lesz akkor a rezsicsökkentéssel? Németh Szilárdot nem féltjük. A kedves Vezető őt sem hagyja az út szélén. 

> Bokros Lajos az Élet és Irodalomban a „Jelentéktelenné silányított ország” c. írásában leleplezte a kormány rezsicsökkentéssel kapcsolatos hazugságait. Bokros egyik lényeges megjegyzése: „Az EU sohasem támadta a rezsicsökkentést, így azt nem kellett megvédeni. Szélsőséges kivételektől eltekintve az unió nem avatkozik bele a tagállamok gazdaságpolitikájába, és a nemzeti függetlenség – ami ma még lényegében korlátlan állami szuverenitást tükröz – keretei között megengedi, hogy azok észszerűtlen, szakszerűtlen és felelőtlen gazdaságpolitikát folytassanak.” 

https://ellenszel.hu/2022/06/10/bokros-lajos-feltarja-a-valot-kilenc-mondat-het-hazugsag-orbanek-uzeneteben/?fbclid=IwAR0RDWJKGwdA56wqKVqFafSc7XyL_wMe3tZJggn84MthxauNr6_Q2eVsSYM 

Most már csak a kérdés maradt hátra: rajongói meddig hiszik el azt a sok hazugságot, amit a rezsibiztos kormánybiztos a közösségi oldalán megjelentet?  

vox

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7317855481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása