CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Valaki hiányzik a sokat mondó csepeli képről! Vajon miért?

2022. július 08. 00:02 - csú

csepel_urai-2022-06-25.pngCsepel urai egy képen? Nem, a fotón „csak” Németh Szilárd és az ő emberei láthatók, akik már hiszik, hogy övék a jövő a „csepeli vármegyeházán”. Most még, ahogy a képhez írták, a sportról volt szó közöttük...

„Egyeztetés a magyar birkózásról és a csepeli sportélet megújításáról Schmidt Gábor sportért felelős helyettes államtitkár úrral a Kozma István Magyar Birkózó Akadémián. Kiemelt témák: a KIMBA diákotthona, csepeli tanuszoda, Csepel SC újjászervezése.” - olvasható Németh Szilárd közösségi oldalán.

Jól látják: valaki azonban nincs ott a társaságban. A képről „természetesen” hiányzik a

polgármester, Borbély Lénárd vagy valamelyik képviselője. Valószínűleg meg sem hívták. Az idézőjel oka a "temészetesen" kifejezésnél az, hogy a Borbély-Németh-féle hatalmi harc miatt nem is volt várható, hogy meghívják valamelyiküket maguk közé.

Németh saját – Csepelért, a csepeli sport feletti hatalomért folyó –, játszmájának résztvevőit látjuk, akik közé nem fért, nem fér be az önkormányzat valamelyik tisztségviselője, vagy az ő helyettese, képviselője, annak ellenére, hogy az önkormányzat vezetése kifejezetten kérte a „Csepel SC fejlesztéséről szóló konzultációt”. (csepel.hu.)

Arról, hogy mi volt a sporthoz értő Németh-féle hadsegédek véleménye, nem írt egy sort sem Németh Szilárd. Lehet, hogy csak a következő időszak újabb botrányos eseményei hozzák felszínre a KIMBA vezérkar titkos döntéseit? 

Ennyire értékeli a rezsibiztos kormánybiztos, a KIMBA „fura ura”, Csepel újsütetű ingatlanbárója, az önkormányzatot és vezetőit, a képviselő-testületet, a csepeliek véleményét. Ennyi tartozik ránk, a többihez semmi közünk, mert „Ezt a pénzt én szereztem, én építettem, ez az enyém!” - mondta Németh az egykori harcostársa, Ábel Attila alpolgármester közlése szerint.  https://168.hu/itthon/nemeth-szilard-csepel-csbc-tagdij-birkozas-strandbirkozas-csepelinfo-234978  

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6517867587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása