CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mi lesz most? Leváltja a csepelieket Németh Szilárd?

2022. augusztus 03. 00:02 - csú

nemeth_szilard_-jedlikes_felhajtas.pngFélek, hogy a választáson vereséget szenvedett Németh Szilárd megbokrosodik és akkor mi  lesz a Jedlikkel és a Csepel SC-vel?!

Mert hiába a vigyorgó fotó, meg a vidám beállítás, átsüt, hogy nagyon megütötte őt ez a választási fiaskó. Úgy gondolta, hogy annyi jót tett Csepelért, annyi állami pénzt talicskázott ide, hogy ezért simán megérdemelte volna a győzelmet.

És mit kapott?

Egy méretes zakót! Nem is először, hanem zsinórban harmadszor!

Dr. Szabó Szabolcs, az ifjú egyetemi tanárember utasította magabiztosan maga mögé a rezsibiztos pacalfőzőt! Ezzel Németh Szilárd az egyik legrosszabb fideszes „eredményt” produkálta az országban. Az idáig is nagyon rossz statisztikáját rontotta még tovább: a nevével fémjelzett hat országgyűlési választásból ötön masszívan elverték!

Valószínűleg alaptalan lenne a félelmem attól, hogy Németh Szilárd ezután magába fordul!

Nem fog meghasonlani, nem fogja átértékelni az életét, és nem fog megváltozni!

Nekünk, csepelieknek pedig, most (bizonyos értelemben) ez lehet a szerencsénk.

Mert, ha a megszégyenítésétől megbokrosodva itt hagyna csapot-papot, akkor bajba lennénk.

Akkor már biztos, (persze most se kizárt) hogy Németh Szilárd csepeli „áldásos” tevékenységéből csak a pusztítás maradna ránk. Még a reménye is elveszne annak, hogy

megépüljön a gimnázium a Táncsics Mihály utcában. (Ahogy nem épült zsinagóga sem a rendőrséggel szemben)

A diákok, - a már eddig elszenvedett három tanév után - véglegesen ottmaradnának a csillagtelepi kényszerlakhelyen. Nem javulna a helyzetük, hanem, folyamatosan romlana. A valamikor az országos élmezőnybe tartozó középiskola visszasüllyedne a rangsor végére. Ennek következtében jó tanárai elhagynák, tehetséges pedagógusok ide már nem is jönnek, és az ígéretes diákok is messze elkerülnék ezt az eldugott és adottságaiban is elsorvasztott intézményt!

Németh megbokrosodásával a Csepel SC. tetszhalott állapotának újjáélesztése is kifújna! Megszűnne mindenfajta fejlesztési pénzek csókosok zsebén keresztüli folyatása Csepelen. Megszűnnének a Németh Szilárd lakáscímén lévő alapítványi számlák és elapadnának az ide konvertált pénzek, - amik a csókosok etetést szolgálva - azt a látszatot keltik, hogy valami legalább mutatóba elkészül!

Mert itt erről van szó! Nem a szükségletek, az igények és a mérlegelés okozta döntések szabják a feltételeket, hanem az emberi érdekek. Nem az általános emberi érdek, hanem az egyes emberek (haverok), önös érdekei! Azok mutatják, hogy ki, mit és hol, épít.

Meg azt is, hogy ki nem!

És a mérlegelés alapja nem a felkészültség a szakmai rátermettség, hanem a fideszes elithez való dörgölőzés, ezerszálas érdek-kötődés! Ez az, amit a csepeli emberek gyomra folyamatosan kivet magából. És ez az, amiért Németh Szilárd megbokrosodhat. De akkor se adja fel, - és őt ismerve nem kizárt – hogy ezek után lépéseket tehet a nép leváltására is!

Forrás: Horváth Gyula közösségi (fb) oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4517817421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása