CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Menekülnek a kerületvezetők a csepeli valóság elől

2022. október 11. 00:02 - csú

borbely_lenard_poloskanezoben_a_nyugdijashaznal_-2022-02_1.PNGKinek, minek és főként miért fordít hátat a polgármester, ha valódi csepeli feladatokkal, gondokkal találkozik? Nem akar szembesülni velük? Ki akar maradni a kellemetlenségekből?  „Kimaradunk” olvasható mostanában a kormány propagandagépezetének plakátjain,  reklámfilmjein. Csepelen a fideszes vezérkar ezt a módszert már régen feltalálta és évek óta alkalmazza, különösen a tájékoztatásban...

Csepelen rendre kimaradtak/kimaradnak a hivatalos információkból az itt  élő embereket foglalkoztató gondok, az önkormányzat munkájának hiányosságai, az elmúlt 12 év alatt megígért fejlesztések elmaradásának okai, mindezek hatásának, illetve a lakossági véleményeknek a bemutatása. 

A regnáló polgármester mintha nem is akarná érteni ennek jelentőségét. Az utóbbi időkben menekül a kényes kérdések megválaszolása elől, inkább

önmagával, önmaga dicsőítésével, a korábbi fejlesztések ismételt bemutatásával foglalkozik. Ezt bizonyítják az elmúlt hetekben fb oldalára feltett képsorozatok (hárosi bejárás, Csikó-sétányi orvosi rendelő korábbi felújításának ismételt bemutatása) vagy a videóklipje a volt ifjúsági tábor felújításának megkezdéséről.

Ide tartozik a Rákóczi Kert – Családok Parkjáról közzétett videóklip, amely a park három évvel ezelőtti, 550 milliós felújításának akar emléket állítani. A polgármester a park „körbejárása” kapcsán mondja el a félénken alákérdező riporternek, micsoda nagy dolog volt a felújítás, és milyen komoly változásokat hozott ez a csepeli családok életében.

Ami nem fért bele a polgármesteri sikertörténetbe, az a teljes igazság másik, nem kevésbé fontos ‑ ma már történelmi ‑ szelete: 2010 előtt is megújult a park egy része, az ott lévő épület, s akkor készült el a zenepavilon is. Kimaradt a park kihasználtságának bemutatása és diszkréten kimaradt a park fenntartási költségeinek alakulása is. Lehet, hogy a teljes kép már nem olyan szép, és ezért nem lehet kitenni a kerületi kirakatba?!

H.-R.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr4217908619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása