CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Fideszesekhez szól, de Vlagyimir Putyinnak dorombol a nemzeti konzultáció

2022. október 26. 00:01 - csú

hol_elunk_2022-10-25.pngMegspóroljuk Önöknek a fáradságot: pontról-pontra végigmentünk a szankcióellenes nemzeti konzultáció álkérdésein. Finoman szólva is jókora csúsztatások vannak benne: gyakorlatilag egyetlen, kérdésnek sugalmazott állítása sem igaz. Az orosz terrorállam ellen bevetett nemzetközi szankciók közvetlenül nem befolyásolják a magyarok életét.

Ugyanakkor az immáron szélsőségesen oroszpárti, nyugatellenes magyar kormányzati politikának nem látszik, hogy különösebb gazdasági vagy politikai haszna lenne, ám annál többet árt Magyarországnak. De akkor mi értelme van ennek az

egésznek? A Népszava Hol Élünk közéleti podcastjében ezt járta körbe Varga Dóra, Rosznáky-Varga Emma, Marnitz István és Batka Zoltán.

A beszélgetés ITT hallgatható meg.

Forrás: Népszava

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8517962798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása