CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A magányos koszorúzó kísértete

2022. november 03. 00:02 - csú

kisertet_jarja_be_a_maganyos_koszoruzo_nemeth_szilard_urmanczky_2022.pngKísértet járja be Csepelt...

Kíséret nélkül, csak az udvari fotóssal vándorol a kerület útjain. Úgy tűnik egyre magányosabb Németh Szilárd Csepelen, már a támogatók, a párttársak sem koszorúznak vele.

Legutóbb az Aradi Vértanúk Napja alkalmából helyezett el egy szál magában, egy szál virágot a Szentmiklósi úti kanyarban lévő emlékhelynél, előtte pedig dr. Urmánczy Nándor csepeli szobránál „koszorúzott”, szintén egyedül.

A helyi önkormányzati vezetés őszi koszorúzási programjain már részt sem vett.

Érteni véljük Németh urat, hiszen köztudott, hogy

évek óta faséban, magyarán haragban van Borbély Lénárd polgármesterrel.

A kettőjük közötti kapcsolat megromlásának okaival most nem foglalkozva, csak kérdezünk:

kisertet_jarja_be_a_maganyos_koszoruzo_nemeth_szilard.pngNémeth úr, hol voltak/vannak a politikai barátok, a Fidesz helyi szervezetének vezetői, a közvetlen munkatársak, a szűkebb közösség, az alapítványában dolgozó vezetőtársak?

Lehet, hogy nem is hívta őket? Nem tudjuk, talán senkit nem is érdekel a téma, de jogos lehet megjegyzésünk: így múlik el, lesz semmivé a dicsőség.  A díszes kíséret helyett nem marad más mint a hatalom kísértete…

h.-r.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5917953446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása