CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Megalázók és megalázottak

2022. november 07. 00:02 - csú

megalazok_es_megalazottak_ingyen_krumpli_2022-11-05.pngIngyen krumpli nincs! Ezt, természetesen tudják azok is, akik november 5-én pufajkában krumplit osztogatnak és tudják azok is, akik ezt az adományt elfogadják! A képek sok mindenről árulkodnak: nem csak arról, hogy megalázottak sorakoznak alamizsnáért, hanem arról is, hogy a luxus irodákon, kabinetszolgákon, gépkocsikon és tivornyákon túl, már a fideszesek kékbe öltöztetést is a csepeliek közpénzéből oldják meg Borbélyék.

A krumpli, hagyma és alma osztogatás ellentétes a demokratikus elvekkel! A leírt és a le nem írt szabályok, valamint az erkölcsi normák ezt kizárnák. A köztársasági elnök éppen tegnap nevezte ki a korrupció-ellenes Integritás Hatóság (IH) vezetőit, mutatva, hogy Magyarország szembe megy az állami korrupcióval. A csepeli fideszesek 2022. november 5-én, szombaton fontosnak tartották demonstrálni, hogy ez csak látszat és kényszer tevékenység, ami az EU pénzéért történő pávatánc koreográfiája és egyáltalán nem a jogállamiság felé megtett határozott lépés!

Ez csupán kamu-tevékenység! Azért, mert

egy párt ingyen krumpli osztogatása ellentétes a jogállamisággal és a választások tisztaságának szabályaival! Aki adja, - mindenki számára egyértelmű ki nem mondott tény - azért adja, hogy elhomályosítsa a nép elhatározottságát, és pénzügyi dominanciájára támaszkodva, az elszegényített megaláztatott polgárokat a maga hasznára befolyásolja. A csepeli fideszesek a szegénységében, kiszolgáltatottságában talajt vesztett embert oda juttatták, hogy odadobja két kiló rossz (takarmány)krumpliért, hagymáért, almáért (később cuccért) büszkeségét és függetlenségét. Ki nem mondva azt sugallják nekik, hogy uraik (Borbély és fideszes csapata) krumplit adnak most a szerencsétleneknek, amit a választások alkalmával majd, a rájuk lerótt szavazattal kérnek kiegyenlíteni! Erre pedig sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy belefér a demokrácia szabályaiba.

Mint ahogy nem fér bele ebbe a körbe az sem, hogy ezt az árut (cuccot) hol és hogyan szerezték? Nem nagyon mutatkozik más járható módszer az ilyen szerzeményekre, mint a bűnös és a hatalommal karöltve járó korrupció. A Fidesznek nincsenek krumpliföldjei, tehát ezt az árut meg kell vásárolni. A vásárláshoz (szállításhoz, tisztításhoz, csomagoláshoz) pedig pénz kell! A Fidesz is egy párt, a magyarországi pártrendszerben. A Márky-Zay-tól oly nagy szigorúsággal megkövetelt választási szabályok egy kicsike részét magukra vonatkoztatva kideríthetnék, hogy amit tesznek az echte korrupció! Ezeket a „cuccokat” ugyanis, (Csepelen, vagy máshol) a hatalmi tevékenység adta lehetőségek pénzbeli hasznának a pártkasszákba történő átkonvertálásával lehet csak megoldani! A megvalósítására meg a képviselő-testületi ülések felületes, csalással és manipulációkkal terhelt szervezése ad fedezetet!

Az ellenzékiek állandóan felvetik, hogy egymást érik a képviselő testület elé beterjesztett átláthatatlan gazdasági, pénzügyi manipulációk, és fejlesztéseknek titulált túlárazott előterjesztések. Olyanok és olyan késői (leggyakrabban helyszíni) kiosztással, hogy ember ne legyen, aki a rendelkezésre álló rövid idő alatt áttekintheti és felfoghatja valós tartalmát. Így csempészik bele a fideszesek (és megvett szövetségeseik) a helyi határozatokba, a költségvetési, gazdálkodási rendszerbe, saját jólétük anyagi tartalmát is!

És hogy ne lógjon annyira ki a lóláb (a lóval együtt) alibiből, alamizsna-osztogatásba is kezdenek. Mindenkinek tudnia kell, hogy az a pár kiló krumpli, amit átvesz ezeken a cirkuszi mutatványokon éppen annyit tesz, mint az a haszon, amiket az osztogató, (fosztogató) hatalmasok a csepeli közpénzből - a maguk javára és örömére euróban, vagy forintban - lenyúlnak! Senkinek kétsége ne legyen afelől, hogy ezekkel a cuccokkal és ezekkel a mutatványokkal nem a csepeli embereket kívánják segíteni, hanem saját átláthatatlan bankszámláikat kívánják hizlalni, politikai hatalmukat bebetonozni. A tömeg csak arra kell nekik, hogy legitimálja és fedje bűnös szándékaikat!

Forrás: Horváth Gyula közösségi (fb) oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr517971596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása