CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli szemmel: mi van a levett benzinársapka alatt?

2023. január 12. 00:02 - csú

sorban_allas_benzinert_mol-kut_1.pngMegnőtt az ország? Megnőtt a népesség? Megnőtt a gépkocsik száma? Nem. Hát akkor változott itt valami? Igen! Az elérhető extraprofit nagysága. Erről mondatja le saját bebetonozott hatalma érdekében a MOL-t és a mögötte álló tőkét Orbán

Még mindig nem lehet üzemanyagot kapni több benzinkútnál!

A MOL illetékesei hónapok óta hülyítenek bennünket a blődebbnél, blődebb magyarázatokkal. Hol Tank autók hiányáról, hol alacsony termelési részarányról (70%), hol a kutak alacsony „aktivitásáról” hol a meghibásodott eszközökről, hol a tervszerű karbantartásról beszélnek, de mindenki ismeri, a magyar mondást: nem akarásnak nyögés a vége!

Ezek csak átlátszó indokok, amikkel nem megoldani akarják a problémát, csupán kimosakodnának az ellátási hiány okozta slamasztikából. De az is lehet, hogy

megelégelték a 2010-ben hatalomba segítettek hűtlenkedését és kapzsiságát. Félő, hogy az igazi ok, a lehetséges extraprofittól való elesés miatti bosszú! Megmutatják, a magukat istennek vélő hatalmasoknak, hogy ami idáig előre ment, az mehet ám hátra is!

Nem lephet meg senkit, hogy az ársapkáknak a következménye lehet az áruhiány! Ezt a kormány és annak pénzügyminisztere is tudta! Csak azt hitte, hogy kezében tartja annyira az oligarcháit, hogy szükség esetén egy kicsit meg is szívathatja őket.

Mert az mindenkinek világos, hogy a MOL féle kifogások átlátszó hamisságok. Lényegében, (nagyságrendjében) nem változhatott semmi, mégis áruhiány van!

Ennek meg oka van!

Megnőtt az ország? Megnőtt a népesség? Megnövekedett a gépkocsik száma?

Nem, nem, nem!

Hát akkor változott itt valami?

Igen! Jól érzékelhetően az elérhető extraprofit nagysága. Erről mondatja le a hatalom fennmaradása érdekében a tőkést a Fidesz!

Ársapka előtt sem volt kevesebb kocsi, nem volt kevesebb tankautó, nem volt több meghibásodás, és a tervszerű karbantartásokat is elvégezték, mégis annyi üzemanyag volt amennyi csak kellett.

Most meg nincs! Ami lehet az egyik oka annak, amibe belebukhat a hatalom.

Forrás: Horváth Gyula közösségi (fb) oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1517999546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása