CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csillogó demokrácia Csepelen koronázással 2003-ban - Egyszer volt

2023. február 18. 00:02 - csú

csepel_szepe_szepsegkiralyno_2003-ban.pngLátványos választás színhelye volt húsz éve Csepel új bevásárlóközpontja. A Csepel szépe címért versengtek a kerületben a megmérettetésre vállalkozó hölgyek.  

Az egykori Csepel újság így számolt be a rengeteg nézőt vonzó eseményről:

„A csinos csepeli hölgyek koszorújában mindenkinek bizonyára megvan a saját favoritja – a „Csepel szépének” járó koronával azonban a sok méltó királynő jelölt közül csupán egy ékítheti fel magát. Nem csoda hát, ha nagy érdeklődés kísérte a Csepp TV és a Csepel Plaza áruház közös szervezésében lezajlott szépségkirálynő-választás döntőjét, melynek február 14-én, Valentin napján az

áruház emeleti koncertterme adott otthont.

A Románcok és a Flash Dance táncegyüttes színpompás műsorát, valamint Mága Zoltán hegedűművész nagy tetszéssel fogadott fellépését követően Vida Istvánnak, a Csepp TV ügyvezető igazgatójának s egyben főszerkesztőjének „varázsszavára” lépett a közönség elé a finálé 10 résztvevője, az előselejtezők győztesei.

A kezdetben szigorú, később egyre inkább ellágyuló zsúri végül Gere Elizabethnek, egy „civilben” mérlegképes könyvelőként tevékenykedő csepeli hölgynek ítélte oda a legszebbnek járó diadémot. A szponzorok jóvoltából Ő többek között egy kétnapos, Hilton-beli vendéglátást nyert, ugyanakkor udvarhölgyeihez: a második helyezett Kovács Dórához és a harmadik helyezett Hoksári Andreához – hasonlóan értékes ajándékcsomagokkal is gazdagabb lett ezen az estén.

csepel_szepe_atado_garamvolgyi_laszlo_2003-02-21_csu.pngDr. Garamvölgyi László, az ORFK kommunikációs igazgatója, a zsűri elnöke gratulál Csepel szépének

Forrás: D. K. (Csepel újság 2003. február 21.)

Fotó: Mizik Zsuzsa

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr718046460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása