CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Titokban megalakult a Fidesz új csepeli szervezete a pártonkívüliekből?

2023. február 23. 00:02 - csú

nemeth_szilard_mvm_konferencia_csepeli_fideszesekkel-2022-02-x_nsz_fb-je.pngA rezsibiztosnak van képe hozzá

Németh Szilárd az MVM energetikai konferenciájáról készült fenti képét a saját fb-oldalán az alábbi szöveggel vezette be: „A csepeli Fidesz-frakció is részt vett az MVM energetikai konferenciáján.”, majd felsorolja a képen láthatókat: "A fotón balról jobbra: Dr. Dukai Miklós, a BM önkormányzatokért felelős államtitkára, Czibulyáné Szonday Szilvia önkormányzati képviselő, mellettem Bercsik Károly, a csepeli Fidesz-KDNP frakcióvezetője, Czepek Gábor, az EM Közigazgatási államtitkára, valamint Mátrai Károly, az MVM Zrt. vezérigazgatója" - Azt már  mi tesszük hozzá, szép foto, jó fotó, beszédes fotó.

Csak néhány megjegyzésünk van a rezsibiztos szuvenír képéhez:

* Csepelen a helyi Fidesz pártszervezetének feloszlatása óta, ismereteink szerint a volt frakciótagok pártonkívüliek, így a Fidesznek nincs Csepelen frakciója.

* A legutóbbi önkormányzati választás után a

képviselő-testület alakuló ülésén a Fidesz-frakció még hat főből állt. A képen „felmutatott” két fő, a volt frakció azon tagjai, akik novemberben nem szavazták meg Borbély Lénárd költségvetési módosító javaslatát. Talán a többiek nem értek rá elmenni a konferenciára? 

Németh úr: mi az igazság? Ha igazat állít, miért nem hozza nyilvánosságra az új alapszervezet megalakulásáról szóló dokumentumokat?

A politikai hatalomért és Csepelért folytatott harc  tehát egyre élesebb. Németh mindent maga alá akar gyűrni, gyakorlatilag, a hatalommal a háta mögött, kihúzza a szőnyeget Borbély Lénárd lába alól. A polgármester meg csak hallgat, a rendelkezésére álló médiát használja saját maga népszerűsítésére, s kilenc év után, hirtelen elkezdett „együttműködni” a civil szervezetekkel. A párharc kimenetele  kérdéses. A döntés még hátra van, de egyre valószínűbb: a csepeliek sokat veszthetnek. 

E.-S.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9018055884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Árpád Fodróczi 2023.02.23. 08:50:11

Most kell minden csepelinek észnél lenni egy fő ellensége van és erre kell koncentrálni, Németh Szilárd, ütni, vágni, megalázni ahol éred ezzel is csepel vagyonát véded.
süti beállítások módosítása