CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A csepeli politikai botrányok közben a helyi hátszél a kerületvezetőnek kedvez

2023. március 31. 00:05 - csú

kozosen_csepelert_lokalpatriotak_szemetgyujtes_2021-ben.pngPolgármester és két alpolgármester a lokálpatrióták között. Ki fog profitálni az akció látványos csoportképéből?

A Közösen Csepelért civil szervezet interneten elérhető pontos neve: Közösen Csepelért Lokálpatrióta Egyesület. Borbély Lénárd az utóbb időkben valamiért többször találkozik az egyesület vezetőivel, tagjaival, ami persze nem baj.

A helyi fideszes frakció több tagja szerint  Borbély Lénárd a jövő évi önkormányzati választáson a fenti civil szervezet támogatásával akar elindulni polgármester jelöltként. Addig azonban még  sok víz lefolyik a Dunán. Egyelőre még csak a helyi Fidesz-alapszervezet botrányos feloszlatásáról és a még botrányosabb újjáalakításáról szólnak a hírek. Mindenesetre a találkozóról írottakból kiderült:

lesz folytatás, valószínűleg még a polgármester jövőre vonatkozó elképzeléseiről is egyeztetni fognak. 

Egyébként Németh Szilárd is találkozott Klinghammer István akadémikussal, a Magyar Corvin-lánc Testület főtitkárával, aki erősen kötődik a Közösen Csepelért Lokálpatrióta Egyesülethez. https://csepeliek.blog.hu/2023/02/05/egy_het_csepel_lefokozasa_a_civakodo_fideszes_keruletvezetok_asszisztalasaval_folyik

Folyik tehát a két marakodó politikus harca a „civil” szervezetek támogatásáért. Előny Borbélynál: nála a Csepeli Lelkészi Kör képviselője is megjelent a találkozón. 

e.-s.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9818075314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása