CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepeli valóság helyett kerületvezetői sikertörténetek folytatásos filmregényben

2023. május 12. 00:05 - csú

csepeli_ifjusagi_tabor_epitese_2023-aprilis_14_bl-video_fb-n.pngA kerületvezető hónapok óta nem válaszol a Kis-Duna-parti ifjúsági táborral kapcsolatos kérdésekre: mennyibe kerül a teljes beruházás, illetve az évi fenntartása?

A polgármester által hónapokkal ezelőtt elindított, havi egy-két alkalommal levetített 5-6 perces kisfilmek újabb és újabb epizódját nézhetik végig azok, akik kíváncsiak a kerületvezető sikertörténeteire, önmaga, közpénzből finanszírozott népszerűsítésére. Az egyik öt és félperces kisfilmben például kedvenc fejlesztésének helyszínéről, a „közösségi tervezéssel” elindított, s most már épülő ifjúsági tábor területéről intézhetett szózatot a csepeliekhez.

Sokadszor hallhattuk a tábor létrejöttének hősi történetét. Sok-sok éve „tűzték zászlójukra” a Kis-Duna partot, s azóta folytatja hősi küzdelmét a part beépítését, „magasépítését”, azaz 18 méteres szállodát, több száz lakás építését akarók ellen. Lesz itt minden, ami szem-szájnak ingere, s az igazi csodát majd a

sorozat következő részeire tartogatják.

Végignézve és meghallgatva Borbély Lénárd monológját, van néhány megjegyzésünk:

> Borbély úr nem ismeri a magasépítés fogalmát. A magasépítés a talaj felszíne fölötti építmények építésével foglalkozik. Az épülő ifjúsági táborban is ez folyik! Ez a felújítás kevésbé ugyan, de szintén rombolja a Kis-Duna part teljes környezetét, élő világát, csakúgy, mint a Hollandi úti gépkocsiforgalom tábor miatti növekedése.  

> Hónapok óta nem válaszol a táborral kapcsolatosan felvetődött kérdésekre: mennyibe kerül a teljes beruházás, illetve az évi fenntartása?

> Annak idején mindenben támogatta, sőt javasolta Németh Szilárd, az ifjúsági tábor mellé tervezett KIMBA csarnokának megépítését, anyagiakkal és a terv melletti maximális kiállással, a Csepeli Városgazda Zrt. munkatársainak csatasorba állításával segítette megvalósulását.

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9818110440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása