CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Akadályverseny Csepelen: ellenzéki politikus szállt ringbe a polgármesteri tisztségért

2023. május 16. 00:05 - csú

dukan_andras_ferenc_csepeli_polgarmester-jelolt_momentum_2024-re.pngDukán András Ferenc tősgyökeres csepeli, középiskolai tanár és vállalkozó. Negyedik éve önkormányzati képviselő. Erős jelölt lehet, mert Ábel Attila alpolgármester máris kever körülötte

Elkezdődött a jövő évi önkormányzati választásra való bejelentkezés. Több vidéki város, fővárosi kerület után Csepelen is elindult az úton az első polgármester-jelölt. A hosszabb ideje folyó helyi, fideszes belharccal tarkított kampány új szakaszához érkeztünk. A Momentum elnöke és Szabó Szabolcs Csepel momentumos országgyűlési képviselője jelentette be: Dukán András Ferenc lesz a párt polgármesterjelöltje Csepelen. 

https://ezalenyeg.hu/orszagszerte/dukan-andras-ferenc-lesz-a-momentum-polgarmesterjeloltje-csepelen-314774   

Dukán tősgyökeres csepeli, középiskolai tanár, nemrégiben szerezte meg a

matematikai és számitástechnikai tudományok doktora címet. Csepeli vállalkozó. Majd négy éve önkormányzati képviselő Csepelen, a Pénzügyi Ellenőrzési és Ügyrendi Bizottság elnöke.

A hírre Ábel Attila alpolgármester saját jobboldali hírblogján azonnal reagált. Ábel úr most is hozta önmagát. Szokásos csúsztatásaira, évek óta szajkózott állításaira, komoly ismerethiányt mutató találgatásaira nem érdemes reagálni, mindössze írása címét idézzük: „Öt polgármester-jelölt már biztosan lesz Csepelen”. Reméljük, az ellenzék végül egy jelölt mögé sorakozik fel és nem dől be Ábel egészen gyerekes, alaptalan kívánságainak. Csakis ebben az esetben van esély a változásra, Csepel valódi fejlődésének elindítására. 

E.-S.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr6818124510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása