CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Csepel kakaskodó vezérei előrehozott választásról üzengetnek egymásnak

2023. június 15. 00:05 - csú

nemeth_szilard_a_pirkadatban.jpgA Heti TV Pirkadat című műsorában gyakori fellépő Németh Szilárd. Legutóbb a riporter rögtön nekiszegezte a kemény kérdést: lesznek előrehozott helyhatósági választások Csepelen?

Az örökös rezsibiztos válaszában kósza hírnek, teljes butaságnak, az emberek hergelésére alkalmas fake news-nak nevezte a hírt, ami ‑ szerinte ‑ valószínűleg

Borbély Lénárd és Ábel Attila kívánalma.

Németh hozzátette: a Fidesz mindig a nép, az emberek akaratát tartotta és tartja fontosnak, ezért 2024-ig ebben a környezetben kell dolgozni. Szerinte nincs miről beszélni. (Azért arról még lehetne, hogy mindig a nép, az emberek akaratát tartották fontosnak, de erről majd máskor.)

A többiben valószínűleg igaza van a képviselőnek. Blogunk már idézte Ábel Attila korábbi nyilatkozatát, amelyet a 24.hu-nak adott, s amelyben azt vizionálta, hogy „Németh Szilárd előrehozott választást próbál kicsikarni”. 

https://csepeliek.blog.hu/2023/04/30/egy_het_bator_csepeli_pedagogusok_kizaro_es_kizart_fideszesek_kakaskodasa_kozeleti_vircsaft_provokac#more18113532   

Lehet, hogy az egész álhír Ábel úr ötlete volt, netán Borbély úrral együtt akarták kiugrasztani a nyulat a bokorból?

Bárkié is volt az ötlet, a tény ettől még tény marad: a Fidesz legújabb mesterkedése után nemrég elfogadta a Parlament a választási törvény módosítását, így már nem lehet időközi választást tartani 2024 júniusa előtt. 

Ez, persze a kerületi cirkusz főszereplőit nem tartja vissza attól, hogy újabb és újabb produkciót mutassanak be a csepeli nagyérdemű közönségnek...

e.-s.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5818130088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása