CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Kettős kerületvezetői játszma a csepeli parkolás ügyében

2023. június 19. 00:05 - csú

fizetos_parkolas_csepelen_2.PNGA polgármesternek már nincs személyes gondja a parkolással a Szent Imre téren. „A kerületi autósok azonban inkább azt kifogásolják, hogy a kerületbe bejövő autósok P+R parkolónak használják a városközpontot, s emiatt ők alig tudnak parkolni csepeli ügyeik intézése során?”

A parkolással kapcsolatos, tájékoztatónak szánt szakmai előterjesztés vitájának korrekt ismertetése HELYETT a kerületvezetői szócső (CSH) azt állítja, hogy „garantáltan heves tiltakozást váltana ki a fizetős parkolás bevezetése is a kerületünkben a nem csepeli lakosoknak.”

A megállapítással a szerző nem vállalt túl nagykockázatot itt Csepelen, de honnan tudja, hogy

kinek mi a véleménye? Megkérdezték a nem csepeli autósokat?

A kerületi autósok nem inkább azt vetik fel, hogy a kerületbe bejövő autósok P+R parkolónak használják a városközpontot, s emiatt ők alig tudnak parkolni csepeli ügyeik intézése során?

Ugyanakkor arról elfelejtkezik, hogy a polgármester, a fővárosi közgyűlés tagjaként megszavazta a fizetős parkolási rendszer kerületekben való bevezetésére vonatkozó javaslatot, s előbb-utóbb döntenie kell az ügyben, bár lehet, hogy szeretné a vitatható döntést a választás utánra halasztani. 

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1618141280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása