CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Az Egri csillagoktól a csillagokat verdeső miniszterelnöki álszenteskedésig

2023. július 05. 00:03 - csú

eger_varanak_ostroma.jpgA török elnökválasztás másnapján, hétfőn a Duna TV-n éppen az Egri csillagok című film ment. Egerben, annak idején a török támadók azt kiabálták, hogy „Allah akbar!”, míg a maroknyi magyar várvédők úgy fohászkodtak, hogy „Jézus, segíts!” Úgy tűnik, azóta nagyot léptünk előre. Ma már valóban egy az Isten.

A miniszterelnök – nem írom ide a nevét, mindenki tudja, hiszen miniszterelnök valóban csak egy van – azt nyilatkozta a minap, hogy „óriási megkönnyebbülés” számára Erdogan győzelme.

Nemcsak szurkolt neki, de imádkozott is „erősen és sokat”. 

Tudtommal a miniszterelnök

„keresztény ember”, református, bár lehet, tévedek, mert olykor a római pápával is egészen jóban van.

Erdogan elnök meg török, és, tudtommal, nincs megkeresztelkedve, bár lehet, hogy ebben is tévedek. Egyébként a török elnökválasztás másnapján, hétfőn a Duna TV-n éppen az Egri csillagok című film ment. Egerben, annak idején a török támadók azt kiabálták, hogy „Allah akbar!”, míg a maroknyi magyar várvédők úgy fohászkodtak, hogy „Jézus, segíts!” Úgy tűnik, azóta nagyot léptünk előre. Ma már valóban egy az Isten.

Forrás: Élet és Irodalom

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr2818142922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása