CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Mit művelt a Szent Imre térrel a Németh-Borbély páros?

2023. november 09. 00:05 - csú

a_szetvert_szent_imre_ter.pngCsepel központjában, a kerület főterén mindent elural a sivárság és a bezártság! Alig található ott működő egység. Ez a pavilonsor emlékhely lett: a Németh-Borbély féle 13 évnyi uralkodás szégyenhelye

Gyerekkoromban mikor kijöttünk a II. Rákóczi Ferenc úti iskolából, azonnal bevetettük magunkat a Szent Imre tér (akkor Tanácsház tér) fái, bokrai közé! Azok a fák már nincsenek meg! Nem csak azért, mert kiöregedtek, hanem azért, mert a 13 éve kerületvezetőknek semmit se jelentettek, ezért önkényesen kivágatták őket.

A tér sarkának növényirtását azért kezdeményezte a Fidesz és azért hajtatta végre Németh-Borbély féle duó, hogy oda pavilonsort építsen. A rossz nyelvek szerint nem a népnek (ez be is igazolódott, mert érdeklődés- és forgalom-hiányában mára mindenki elhagyta a területet) hanem azért, hogy a vezető elitnek  legyen közeli, szórakozási, étkezési lehetősége! Így aztán a lakosságot és a teret megszabadították az ősi fáitól és az ott kialakított első nyilvános illemhelytől. Az illemhelyet nem szüntették meg, csak beleapplikálták a vendéglőbe, így a

lakosságot kitiltották, mára meg bezárták a WC-t.

Most Csepel központjában, a kerület főterén mindent elural a sivárság és a bezártság! Alig található ott működő egység. Azesemények és a látható jelek bebizonyították, hogy a fairtás és pavilonépítés vállalkozói igénye nem volt más, mint a szokásos átverés és szemenszedett hazugság! Az erőszakkal a többség által megszavaztatott döntés, a polgármesteri önkény jeles mintája. Ez a pavilonsor a kidobott milliárdjaival csak a hozzá nem értést, az erőszak egyeduralmát és a közpénzek hűtlen kezelését mutatja!

Ez a pavilonsor is egy emlékhely: a Németh-Borbély féle durva önkénynek, az erőszakra és a hamisságra épülő jelképe. A régen Csepel központja és büszkeségeként létező tér, az oda nem illő emlékhelyeivel, a hazug tacepaóival, az aktuálpolitikájával, a szégyen és lehangoltság mintájával vált! Szégyenhely! Ami a fideszesek hazugságait, hozzá nem értését és személyi kultuszát mutatja. 

Forrás: Horváth Gyula közösségi (fb) oldala

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1018254161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása