CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Az inzultáló konzultáció alapja a szemenszedett hazugság és több rögeszme

2023. november 21. 00:03 - csú

nemzeti_konzultacio_inzultacio.pngA kormány most újabb, milliárdokból finanszírozott, nemzetinek és konzultációnak hazudott irományt küld szerte szét az országba. Ahogy, és amiről ír, az már súlyos pszichiátriai kórképre utal.

Ez pedig a mánia. Ilyenkor a betegnél valami átveszi az irányítást az élete felett, úgy gondolja, mindent megtehet, önbizalma határtalan. Időnként kontrollálatlanul cselekszik. Függőség is jelentkezik, amely elvont dolgokban, eszmékben is megnyilvánulhat.

Üldözés érzete is kialakulhat, ilyenkor úgy gondolja, ellenséges szervezetek vagy földöntúli erők üldözik, megfigyelik. Erős meggyőződése lehet arról, hogy isteni szerepe, sorsdöntő küldetése van a világban, és

természetfeletti képességeket tulajdonít önmagának.

Mivel jövő nyáron EP, és önkormányzati választás lesz, a tünetek sajnos egyre erősödnek. Az üldöző ellenség, vagyis Brüsszel bekeményít, mindennél jobban „el akar-, meg akar-, be akar-” tenni valamit, ami rossz lesz a magyar embereknek.

És ettől a sátáni, sötét gonosztól csakis az isteni kormányfő meg a Fidesz védheti meg az alattvalókat. Persze megkérdezi a népet. Mert a demokrácia fontos, választói felhatalmazás nélkül a teljhatalmú úr is csak félkarú óriás. Igaz, a fideszes demokrácia eltorzított választással, manipulált szavazókkal, és propagandával lejáratott ellenzékkel működik.

A miniszterelnök és hűbéresei tönkreteszik és még meg is alázzák kritikusaikat.

A mostani tárgyalás alapja is a hazugság, hiszen levelük minden egyes állítása tételesen cáfolható, az pedig ellenőrizhetetlen, hogy a választ hányan küldik vissza, és milyen tartalommal. De mindez részletkérdés. Nem számít. Itt semmi nem számít, hiszen az Isten-szerep működik, az ellenséggyártás bejött, a Brüsszel-Soros-migráns-háború-LMBTQ ötösfogat bármikor bevethető. Ordas hazugsággal választást lehet nyerni. Ilyen lett a mániában irányított ország.

Forrás: Muhari Judit (Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr5218263059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása