CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A jogos kétségeket is elülteti a fák mellé a kerületvezető

2023. november 23. 00:05 - csú

kozosen_csepelert_borbely_lenard_csapata_2023.pngSenki sem védi meg a polgármestert a tudathasadás veszélyétől? Borbély Lénárd egyesületi vezetőként kezdeményezett egy akciót, amihez Borbély Lénárd mint polgármester csatlakozott egyenruhás csapattagjaival együtt

Érdekes hírt tett közzé a polgármester a saját fb oldalán.

A faültetési hirdetés feletti szövegből kiderült, hogy az önkormányzat a Közösen Csepelért Polgári Egyesület kezdeményezésére faültetési akciót indított Csepelen.

A novemberi hirdetésben olvashattuk: „Az augusztusi viharkár során kidőlt fák

pótlására nagy faültetési akciót kezdeményezünk, amihez a Közösen Csepelért csapatával személyesen mi is csatlakozunk.”

A szöveg felett Borbély Lénárd polgármester képe, mellette pedig az egyesület emblémája. Egyértelmű? Szerintünk nem. Egyrészt az egyesület a kezdeményező, másrészt a saját kezdeményezésünkhöz „személyesen mi is csatlakozunk”. Érthető ügye? Ha nem, abban csak Borbély a ludas. Egy dolog biztosnak látszik: az önkormányzat fizeti az akciót, a polgármester pedig népszerűsíti a választásokon őt indító egyesületet. Minden tisztességes? Borbély szerint igen! 

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr8218264611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása