CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Polgármesteri tudathasadás vagy úttévesztés útépítés közben?

2023. november 29. 00:05 - csú

arany_janos_utca_borbely_kozosen_csepelert_polgari_egyesulet.pngHa önkormányzati forrásból valósul meg a beruházás, mi köze van a civil szervezetnek az építkezéshez? Lehet, hogy Borbély Lénárd polgármester és Borbély Lénárd, az egyesület elnöke butának nézi a csepelieket?

Borbély Lénárd polgármester posztolta saját fb oldalán a következő örömhírt: Folyamatosak Csepelen az útépítések!

A felvezető szöveg után a blogunkba átemelt kép látható, rajta két embléma, az önkormányzaté és a Közösen Csepelért Polgári Egyesületé.

A kép alján lévő szövegből kiderült, hogy

önkormányzati forrásból új út és járda épül az Arany János utcában. Kérdéseink:

* Ha önkormányzati forrásból valósul meg a beruházás, mi köze van a civil szervezetnek a beruházáshoz? Lehet, hogy Borbély Lénárd polgármester és Borbély Lénárd, az egyesület elnöke butának nézik a csepelieket?

* Régóta tudjuk, Borbély úr hónapok óta anyagiakkal, más dologi, technikai eszközökkel és reklámfelületek, a rendelkezésére álló média biztosításával – közpénzből segíti saját egyesületét, mert ezzel a civil szervezeti háttérrel akar indulni a jövő évi polgármesteri választáson.

Mit szól mindehhez a csepeli ellenzék? Az egyesület tagjai számoltak-e jelöltjük, Borbély Lénárd tisztességtelen kampányának várható hatásaival?

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7118259307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása