CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Robog az úthenger a polgármesteri szék megőrzéséért

2023. december 01. 00:05 - csú

aszfaltozas_uthenger_tancsics_utca_1.pngAz Arany János utca lakói - több más kerületi utcához hasonlóan - sok évtized után választási kampány nélkül is megérdemelnék a tisztességes, a 21. századi igényeknek megfelelő utat.

Elkezdődött az Arany János utca aszfaltozása, a járdák felújítása és a csapadékvíz elvezetésének megoldása – olvasható a hír több csepeli nyilvános csoport közösségi oldalán.

A körzet önkormányzati képviselője, Várkonyi András, tájékoztatójában beszámolt az útépítéssel kapcsolatos lakossági fórumról is.

A tájékoztató komoly vitát váltott ki az olvasók között. A beruházás ugyanis a

tervek szerint 610 millióba kerül, amely összegben ~ 150 milliót tesz ki a tartalék nagysága.

A hozzászólók egyrészt sokallták a betervezett összeget, amely szerintük az önkormányzat szokásos túltervezésének újabb példája.

A vitában ezen kívül felvetődött még a várható forgalom lassításának igénye, illetve a Hengerész utca lakóinak ezzel kapcsolatos petíciója is. A várható befejezés határideje 2024 áprilisa.

Valószínűleg tartható lesz a határidő. Ha másért nem, akkor azért, mert tavasszal ér majd a véghajrába Borbély Lénárd választási kampánya a polgármesteri szék megőrzéséért.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr1818263053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása