CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Ahol nem a Mikulás osztogat: Megkapálták a csepeli ingyen krumplit a Magyar Narancsban

2023. december 06. 00:05 - csú

30-kozosen_csepelert_kozpenzbol_borbely_lenard_csapata.png„Borbély Lénárd a Fideszből való eltávolítása után a csepeli lokálpatrióta egyesületben látta meg politikai karrierje folytatását. A XXI. kerületi polgármester családtagjaival, kollégáival, önkormányzati dolgozókkal csoportosan lépett be a szervezetbe, amit 50 perc elteltével átneveztek, narancssárgára festették, Borbélyt elnökké emelték. Ma már lelkesen osztogatják az önkormányzat ingyen adományait: krumplit, hagymát…”

Az önkormányzat ingyenkrumplijával is reklámozza magát és újraválasztását segítő szervezetét az exfideszes csepeli polgármester címmel hosszabb cikk jelent meg a magyarnarancs.hu-n. 

https://magyarnarancs.hu/belpol/a-onkormanyzat-ingyenkrumplijaval-is-reklamozza-magat-es-ujravalasztasat-segito-szervezetet-az-exfideszes-csepeli-polgarmester-263846 Az alábbiakban a cikk felvezetőjét idézzük: 

„Borbély Lénárd Fideszből való eltávolítása után a csepeli lokálpatrióta egyesületben látta meg politikai karrierje folytatását. A XXI. kerületi polgármester családtagjaival, kollégáival, önkormányzati dolgozókkal csoportosan lépett be a szervezetbe, amit 50 perc elteltével átneveztek, narancssárgára festették, Borbélyt elnökké emelték. Ma már lelkesen osztogatják az önkormányzat ingyen adományait, krumplit, hagymát, palacsintát stb. A csepeli önkormányzat lapkiadó és rendezvényszervező cégének ügyvezetője is csatlakozott Borbélyékhez, akivel együttműködési megállapodást kötöttek a polgármesterhez kötődő szervezet reklámozására.”

    Ebben az összegzésben a történet lényege került megfogalmazásra, de a továbbiakban szó esik Klinghammer Istvánról, az ELTE korábbi rektoráról, a lokálpatrióta egyesület korábbi elnökéről ó, Borbély támogatójáról is, aki a 2016-os tanártüntetések idején azt mondta: „Olyan pedagógusokra van szükség, akik okosak, erkölcsösek, és ezeket az értékeket adják át a diákoknak. Ezért vagyok pipa, ha a tévében nézem, hogy borotválatlan, kócos, kockás inges tanári kar grasszál. Tudniillik egy tanár a megjelenésével is példát mutat a gyerekeknek.”

    Egyébként a lapkiadó és rendezvényszervező cég az önkormányzat cége, s idén a költségvetésből 738 milliós működési támogatást kap. Hogy ebből eddig mennyit költöttek el pl. a polgármester vezette egyesület által „kezdeményezett” önkormányzati rendezvényekre, az valamiért kimaradt a Borbély úr által beterjesztett költségvetési módosítási javaslatból. Lehet, hogy bezavart volna a hónapok óta folyó polgármesteri kampányba? 

h.-r.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9418273583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása