CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

A lengyel példa mutatja, rendszert váltani csak országos szemétszedéssel lehet

2024. január 21. 00:03 - csú

lengyel_zaszlok_erdeje_lengyelorszag.jpgLengyelországban így néz ki most az Orbán-barát rezsim bontása: bűnözők kerülnek sittre, udvari költőket rúgnak ki. Kiváltságok szűnnek meg, ebül szerzett vagyonokat koboznak el. Nem, Magyarországon ez nem ilyen lesz. Itt a bűnök súlyosabbak és látványosabbak. Viszont messze van az még. És addig  sok-sok bűnt és zsákmányt fel lehet halmozni. 

Tombol a terror Varsóban – értesülhetett a kormánypárti nyilvánosság. Bugyborékol a telesírt tárogató: hát ez történik, ahol győz a baloldal! Ami egyébként jobboldal, de kicsire nem adunk. Borzadjunk!

Kisöpörték a közmédiából az eddig napszámban hazudozó propagandistákat. Tényleg irtózatos belegondolni, hogy nézne ki ez nálunk. Soha többé nem hallanánk, hogy kérdésekkel provokált az újságíró? Hogy Soros megölte az anyját? Senkiről se terjesztenék már közpénzből, hogy homoszexuális muszlim? Juj! Csak ezt ne! Jobban fájna, mint Trianon!

Letartóztattak továbbá két konkrét bűnözőt. Ezek a fazonok a 

korrupcióellenes hatóság vezetőiként bizonyítékot hamisítottak, hogy így rendezzenek egy koalíciós vitát. A bűntény bizonyított, az elkövetőket a Duda nevű palotapincsi és köztársasági elnök mentette meg a börtöntől – és még azt is szabálytalanul tette.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr7618307399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása