CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Drága kopogtatók! Borbély polgármesterjelölt megrendelésére mérik Borbély polgármester népszerűségét?

2024. február 15. 00:05 - csú

megint_jonnek_kopogtatnak_felmeres.jpgCsalók vagy cselesek? Több csepeli lakos jelezte:  kérdezőbiztosok keresték fel lakásukon, családi házuk kapujánál, azzal, hogy Borbély Lénárd munkatársai, s csak arra kíváncsiak, támogatják-e a polgármestert. Ha a kopogtatók többsége valóban a polgármester munkatársa, akkor miért munkaidőben folytatják a felmérést? Kaptak-e erre engedélyt a hivatal vezetőjétől, a jegyzőtől vagy szabadságot vettek ki a kampányolás időszakára? Ha csalók, akkor a hivatal már intézkedett?

Még hivatalos polgármester- és önkormányzati képviselőjelöltek sincsenek, a valódi kampány sem kezdődött el, de a Fideszből kirúgott, mégis kormányhívő, lassan egy éve kampányoló Borbély Lénárd polgármester kiadta munkatársainak, mérjék meg Csepelen a népszerűségét.

A fenti állítás időszerűségét az adja, hogy

szerda délelőtt, illetve kora délután, több csepeli lakos jelezte felénk, kérdezőbiztosok keresték fel lakásukon, családi házuk kapujánál, azzal, hogy Borbély Lénárd munkatársai, s csak arra kíváncsiak, támogatják-e a polgármestert.

A munkaidőben kopogtatók közül voltak, akik igazoló kártyát is felmutattak, volt, akinek a szatyrán ott virított a polgármestert jelölő civil szervezet emblémája.

    Ha többségük valóban a polgármester munkatársa volt, akkor miért munkaidőben folytatták a felmérést? Kaptak-e erre engedélyt a hivatal vezetőjétől, a jegyzőtől vagy szabadságot vettek ki a kampányolás időszakára? Ha a hivatalban dolgozó kampánycsapatok tagjainak nem volt jegyzői engedélyük, szabadságot sem vettek ki, akkor miből derül ki, hogy nekik és Borbély polgármesternek/polgármesterjelöltnek valóban Csepel az első, s nem önkormányzati pénzből, önkormányzati segítséggel kampányolnak Borbély Lénárd polgármester mellett?

    Vagy csak arról van szó, hogy a hatalom megszerzéséért semmi sem drága?  

V.-a.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr9918326047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása