CSEPELIEK ÚJSÁGA

Hírek, tudósítások, tények, vélemények

Nézd, új csillag fut fel az égre!

2024. április 12. 00:03 - csú

menczer_tamas.jpgErős napokat tudhat maga mögött Menczer Tamás, a Fidesz új kommunikációs igazgatója. Ha a sikert e pozícióban abban mérik, hányszor tud személyeskedő, eleganciát nélkülöző megjegyzéseket intézni a politikai ellenfelekhez, Menczer biztosan tarolni fog a magyar közéletben - bár kétségtelen: a verseny erős.

Ha valaki logikát keresne megszólalásaiban, már kevésbé seper jól az új seprű, de az ésszerűség vagy az ok-okozati összefüggések már rég nem képezik a kormányzati kommunikáció alappilléreit.

Ahhoz mégis szélesre kell tárnunk elménk kapuit, hogy megértsük, a múlt szombati gigatüntetést követően, amelyen több volt a magyar zászló, mint Németh Szilárd Facebook-oldalán a cupák, és Magyar Péter teljes lendülettel szállt bele Gyurcsány Ferencbe, miért éppen

azt mondta Menczer, amit.

„A baloldalon feltűnt az új csodagyerek, ez a Péter, (…). Itt a parlamentben jelen lévő vert seregből nem találtak alkalmasat vagy alkalmasnak véltet, kívülről kellett keresni egyet. (…) Tisztelettel lenne egy javaslatom, egy üzenetem Gyurcsány úrnak, hiszen mégiscsak ő a főnök, most egy kicsit ott kerülgetik egymást, aztán összeborulnak, ezt már ismerjük.

Amikor legközelebb Márki-Zay Péter után és Magyar Péter után csodagyereket választ a baloldal, akkor ne a zárt osztályról válasszon”. Komment-kakaskodásba is bonyolódott Magyar Péterrel, a mindent vivő érvet, Magyar alkalmatlanságának és hitvány jellemének bizonyítékát erre tartogatta. Azt írta: „Szép a napszemüvege. Amikor abban nyilatkozik, az különösen államférfis. Jól látszik a nárcisztikus önimádat, mindenki lenézése. Ja, egy apróság: a napszemüvege női.”

Ha valaki ezek után erős nosztalgiát kezd érezni az általános iskola udvarán folytatott magasröptű filozófiai viták iránt, az nem a véletlen műve. Észérvekben és tartalmas közéleti vitákban gazdag időszak vár ránk már megint. Még mindig.

Forrás: F. Szabó Kata (Népszava)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepeliek.blog.hu/api/trackback/id/tr3018377701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása